Wednesday, 16 December 2015

UNCLE LIM

Menyedari kesilapan ku yang telah mencurangi suami ku, dengan membenarkan dan menyerah tubuh ku untuk dinikmati oleh Uncle Lim tempoh hari, aku telah memberi layanan istimewa kepada suami ku yang baru pulang daripada outstation. Malam itu sahaja kami melakukan tiga kali persetubuhan, di mana aku memainkan peranan aktif untuk memuaskan nafsu seks suami ku. Namun begitu aku menyedari hakikatnya, walau sebanyak mana pun air mani suami ku dilepaskan kedalam rahim ku, ianya tak mampu untuk menghamilkan diriku, kerana kandungan sperma suami ku yang sedikit dan tidak subur yang telah disahkan oleh doktor kesuburan. Sebab itulah aku sukar untuk mengandung secara normal. Aku mengandungkan anak sulung kami yang telah pun berusia 5 tahun itu secara suntikan terus benih suami ku pada benih ku. Nasib baiklah kecurangan ku tempoh hari tidak dapat dihidu oleh suami ku. Manakala perhubungan keluarga ku dengan keluarga Uncle Lim macam biasa seolah-olah tiada apa yang berlaku antara kami. Dua bulan selepas kejadian tersebut, aku terkejut disapa dari belakang oleh Uncle Lim ketika aku sedang mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah ku. "Hai Ida termenung je, tak sihat ke?" tanya Uncle Lim. "Oh Uncle Lim, terkejut saya, sihat saje terkenang kisah lalu," jawab ku bersahaja. "Mana suami dan anak?" tanya nya lagi. "Mereka kat padang permainan sana," jawab ku lagi.
"Dari tadi Uncle tengok Ida termenung saja, ingatkan tak sihat, manakan tahu mengandung lagi ke," ujar Uncle Lim lagi. "Ala… Uncle, kalau saya sakit ke, tak sihat ke, mengandung ke bukan ada orang nak ambil tahu ke,” jawab ku dalam nada merajuk. "Eh! Kalau Ida mengandung Uncle pun kena jaga Ida jugak sebab Uncle pun ada syer dalam perut Ida tu," ujar Uncle Lim sambil tergelak gatal. Aku turut sama tergelak kecil. “Tak adalah Uncle, benih yang Uncle tanam hari tu tak menjadi, saya tak subur hari tu," jawab ku selamba. "Ooo… nasib baik lah ye! Risau juga Uncle fikirkan perkara tu, maklumlah benda sedap Uncle rasa rugi kalau Uncle pancut luar," ujar Uncle Lim lagi. "Sudahlah Uncle perkara tu dah lama terjadi nak buat macam mana," aku memotong cakap Uncle Lim bila melihat suami dan anak ku sudah pulang. "Hai Uncle lama tak nampak?" suami ku menyapa dari jauh. "Hai Rizal, Uncle memang selalu ada, kamu tu yang jarang nampak, asyik sibuk dengan kerja saja," balas Uncle Lim sambil bersalaman dengan suami ku. "Terima kasihlah Uncle kerana sudi menjaga dan menolong keluarga saya, sepanjang ketiadaan saya," ujar suami ku lagi. Aku hanya tersenyum mendengar mendengar pujian tersebut, suamiku tak tahu yang Uncle Lim telah berjaya menikmati dan meniduri isterinya ini. "Kita hidup berjiran biasalah, kenalah ambil tahu jugak. 1Malaysia kan?" jawab Uncle Lim tersenyum. "Beginilah Uncle sebenar ya minggu depan sekali lagi saya kena outstation kat Sabah seminggu, macam biasalah nak minta tolong Uncle tengok-tengok kan famili saya ni," ujar suami ku lagi. "Rizal jangan bimbang, famili Rizal, Uncle anggap macam famili Uncle jugak," jawab Uncle Lim. Walaupun sedikit terkejut aku dah biasa dengan perkara macam tu, selalu ditinggalkan suami. Sehari sebelum suami ku berangkat ke Sabah, suamiku telah menyetubuhi diriku sepuas-puasnya, sampaikan dalam satu malam tu, kami melakukan tiga kali hubungan seks. Aku tak kisah memang kewajipanku sebagai seorang isteri untuk memuaskan nafsu seks suami ku. Bila dia puas dengan layanan ku tak adalah dia nak menggatal cari lain ketika outstation nanti. Sepanjang ketiadaan suami ku, boleh dikatakan setiap hari Uncle Lim menjenguk kami sekeluarga dan bertanya khabar dan keperluan kami. Aku terharu juga dengan sikap ambil tahu Uncle Lim tersebut. Rasanya berbaloi aku membiarkan Uncle Lim meniduriku. Sebelum kejadian tempoh hari Uncle Lim taklah serapat sekarang ini.
Suatu petang sebaik sahaja pulang dari kerja, Uncle Lim memberitahu dia dan isterinya akan bermalam di rumah anaknya di Kepong, kerana menantunya akan melahirkan anak bila-bila masa sahaja. Namun begitu sekiranya aku memerlukan bantuan dan pertolongannya aku boleh menelefon atau sms kepadanya, dia akan pulang membantu. Kebetulan pula malam tu hujan dan ribut di ikuti kilat sabung menyabung berlaku dengan hebatnya. Aku dan anak ku berada dalam ketakutan dengan keadaan sedemikian. Aku cuba menelefon dan sms suami ku, namun tiada balasan. Tahu-tahu jelah kerja di kawasan pendalaman Sabah, mungkin tiada liputan signal di situ. Selepas itu aku cuba menelefon dan sms Uncle Lim, menyatakan kami dalam ketakutan kerana hujan dan ribut yang kuat sedang melanda. Uncle Lim membalas sms aku menyatakan dia akan pulang ke rumahnya, lagi pun ada barang yang perlu disimpan. Setelah hampir satu jam menunggu, anakku telah pun terlena dalam ketakutan tetapi aku tidak dapat melelapkan mata kerana risau dengan keadaan hujan dan ribut tersebut. Aku tak mampu menangani sebarang kemungkinan secara berseorangan, oleh itu aku bertekad meminta tolong Uncle Lim menemani kami malam ini. Aku tak kisah sekiranya Uncle Lim mahu meniduriku lagi malam ini, asalkan kami anak beranak berasa selamat. Ketika unce Lim menelefon aku mengatakan dia sudah berada di rumahnya, keadaan hujan dan ribut masih belum reda. "Uncle seorang saja ke?" tanya ku ketika menjawab panggilan UncleLim. "Ye la, untie masih di sana," jawab Uncle Lim. "Kalau macam tu, Uncle tidur disini saja lah, temankan kami," ajak ku . "Kalau Ida tak kisah, Uncle no problem," jawab Uncle samy tertawa. "Datanglah, saya tunggu ni," balas ku lagi. Malam itu aku sengaja memakai t-shirt ketat tanpa coli dan memakai seluar dalam t-back berwarna pink, kerana aku mahu Uncle Lim tinggal di rumah saya malam ini. Seingat saya Uncle Lim memberitahu yang dia suka seluar dalam berwarna merah jambu . 10 minit kemudian Uncle Lim mengetuk pintu rumah ku. Aku menyambutnya dengan penuh senyuman kehadiran Uncle lim yang hanya memakai boxer dan baju singlet. "Sorrylah Uncle, menyusahkan Uncle saja," ucapan pertama ku ketika menyambut kedatangannya. "Tak pe Ida punya pasal, puncak gunung ke lembah ke Uncle sanggup datang," jawab Uncle Lim. "Menantu dah bersalin ke?" tanya ku lagi. "Belum lagi tapi dah masuk labor room dah, sana ramai yang jaga dia," sambung Uncle Lim lagi.
"Wah cantiklah Ida malam ni, seksi pulak tu!" puji Uncle Lim sambil merenung tubuhku. "Ala… tak ada yang seksi nya Uncle, semua nya Uncle dah tengok dan nikmat dah," jawab ku sedikit manja. Uncle Lim tergelak kecil mendengarnya. "Anak dah tidur ke?" tanya nya lagi. "Dah, takut-takut pun tertidur jugak," ujar ku. "Uncle mahu minum ke, nanti saya buatkan," ujar ku meneruskan bicara. "Tak payah susah-susahlah Ida, lagi pun Uncle sudah banyak minum di sana,” ujar Uncle Lim lagi. Kemudian Uncle Lim meminta kebenaran untuk menggunakan tandas setelah menahan kencing. Aku sengaja meletakkan seluar dalam yang kotor dengan kesan air mani ku di atas sinki tandas itu untuk membangkitkan nasfu Uncle Lim. Uncle Lim tergelak memahami kiasan aku. Aku turut sama tergelak. "Pergi mandi kat dulu tu," ajak ku. "Jangan lupa basuh bersih-bersih zakar Uncle tu, nanti Ida tolong keluarkan air mani Uncle pulak," ujar ku selamba. "Ooo… yang tu Uncle pastikan sentiasa bersih semata-mata untuk Ida, tapi betul ke Ida nak bagi sama Uncle lagi ni?" tanya UncleLim ingin kan kepastian. Aku mengangguk tersenyum. "Susah payah Uncle datang menemani kami ni, biarlah malam ni saya jadi hamba Uncle dengan tubuh saya," ujar ku lagi. Aku menyiapkan tempat tidur untuk Uncle Lim aku berbaring di tilam tersebut menanti dan bersedia untuk disetubuhi oleh Uncle Lim. Aku merelakan malam ini faraj ku disula oleh batang zakar berkulup dan rahim ku dihangatkan dengan benih-benih pakcik Cina ni. Aku hanya tersenyum melihat Uncle Lim yang siap berbogel bila keluar dari tandas dengan batang zakarnya yang panjang dan tidak bersunat itu keras menegang dan bersedia untuk memuaskan faraj ku yang siap sedia basah ini. Kalau dinilai dari segi fizikal Uncle Lim ni, memang hilang selera seks ku, tetapi mengenangkan aku pernah mengecapi kenikmatan bersetubuh yang telah diberikan oleh Uncle Lim, aku merelakan sekali lagi tubuhki dinikmati oleh Uncle Lim demi untuk mengecapi kepuasan bersama. Aku membiarkan Uncle Lim menelanjangi tubuh ku tanpa seurat benang dan merangsang nafsu ku yang sudah terangsang ini dengan meromen tengkuk ku, meramas-ramas tetek ku serta mengosok-gosok lembut faraj dan kelentit ku. Aku membalas pelukan Uncle Lim dan menghisap
zakarnya dengan mulut aku yang besar ini. Aku meluaskan lagi kangkang ku disaat Uncle Lim mula menggesel-gesel kepala zakar nya pada alur faraj ku. Aku mengerang menahan kegelian dan kesenakan disaat Uncle Lim mula menekan kepala zakarnya yang mula memasuki rongga faraj ku. Disebabkan keadaan faraj ku yang cukup terangsang dan berair memudahkan batang zakar Uncle Lim menerobos memasuki rongga faraj ku sehingga ke dasarnya. Kini keseluruhan batang zakarnya tenggelam dalam lubang faraj ku sehingga aku rasakan bulu kemaluan Uncle Lim rapat bertemu dengan bulu kemaluan ku. Ukuran zakar Uncle Lim yang besar dan panjang serta membengkok itu menyebabkan aku terpaksa menahan kesenakan dalam kenikmatan yang terasa hingga kedalam rahim ku. Namun begitu kegelian dan kehangatan serta kenikmatan yang disalurkan oleh zakar Uncle Lim mengatasi segalanya. Ternganga mulut ku sambil mengerang-ngerang kenikmatan di saat Uncle Lim mula menghenjut faraj ku. Gerakan keluar masuk zakarnya dengan rentak perlahan dan laju itu menyebabkan aku telah klimaks beberapa kali dan setiap kali aku klimaks Uncle Lim memberi peluang kepada aku untuk menikmati sepenuhnya. Namun begitu aku melihat Uncle Lim masih steady menikmati tubuh ku walau pun peluh jantan mula keluar membasahi tubuh kami. Zakarnya masih kuat meragut kenikmatan yang disediakan oleh faraj ku tanpa ada tanda-tanda untuk memancutkan air maninya. Aku yang sudah kepenatan mengangkang itu perlu melakukan sesuatu untuk mempercepatkan klimaks Uncle Lim agar persetubuhan ini dapat disudahkan. Di saat Uncle Lim menhenjut zakarnya memasuki faraj ku, aku memeluk tubuhnya dan melingkarkan kaki ku pada pinggangnya dan faraj ku mengemut zakarnya sekuat mungkin sambil menggoyang-goyang punggung ku. Gerakan tersebut menyebabkan zakar Uncle Lim tertanam rapat di dasar faraj ku sehingga kepala zakarnya menyentuh rapat pintu rahim ku. Aku menahan kesenakan akibat tusukan tersebut, namun begitu aku terus berusaha agar Uncle Lim memanncutkan air maninya. Setelah beberapa ketika melakukan gerakan tersebut Uncle Lim mula mengerang dan aku rasakan kepala zakarnya mula mengembang, lalu melepaskan berdas-das pancutan air mani nya ke dalam mulutku. Setelah dirasakan tiada lagi air mani yang keluar dari zakar Uncle Lim aku melepaskan zakarnya dari mulutku dan terdampar kepenatan. Ketika Uncle Lim memancutnya air maninya, aku juga klimaks ketika itu. Sekiranya diteruskan persetubuhan ini sesungguhnya aku tak mampu lagi nak klimaks, setelah aku rasakan lebih lima kali aku klimaks dikerjakan oleh zakar Uncle Lim. Aku membiarkan Uncle Lim terdampar atas tubuh ku dan memeluk ku. Kehangatan air mani Uncle Lim yang memenuhi mulutku memberikan kepuasan yang luar biasa. Aku hanya membersih bahagian faraj ku dan meminta tidur di dalam bilik menemani anak ku. Uncle Lim yang masih kepenatan hanya mengangguk tersenyum kepuasan. Teruk juga faraj ku dikerjakan oleh Uncle Lim tadi, lebih satu jam aku disetubuhi olehnya, terasa sengal dan longgar segala sendi ku kerana penat mengangkang dan pedih terasa faraj ku menahan asakan zakar Uncle Lim yang agak besar dan panjang itu.
R

No comments:

Post a Comment