Thursday, 21 November 2013

URUTAN DEMI URUTAN

Macam ni ceritanya... aku ni student kat US... kat mana, tak penting... ada satu hari ni aku baru abis final exam. Aku rasa nak hilangkan tension aku study ni dengan pergi massage. So, aku pun call up la satu iklan massage service dalam majalah ni untuk set up appointment, and not long after that aku pun start kereta, terus pergi rumah masseur tu. Sampai kat rumah tu, ada sorang lelaki and perempuan (laki bini) greet aku and tanya whether aku nak masseur lelaki or perempuan. Aku jawabla perempuan. Well, yang perempuan tu tarik tangan aku and bawak aku gi satu bilik kat dalam rumah dia ni. 

Sampai kat dalam bilik tu dia suruh aku bukak semua baju and baring meniarap kat atak katil. Aku pun bukak la. Dia letak towel atas bontot aku, sambil cakap yang benda ni bukannya sexual massage, massage biasa je. Aku pun mengangguk la. So, perempuan tu start la massage aku. Aku mula-mulabiasa je, tapi lama-lama stim jugak pasal pressure tilam katil tu kat konek aku. Lepas tu dia suruh aku baring menelentang. Aku pun pusing, and apa lagi, dia pun nampak la konek aku tegak keras tu. Masa tu aku tengok muka perempuan tu, lawa jugak. Body orait la, umur ada la dalam 27-30 tahun macam tu. Aku tengok mata dia asyik pandang konek aku je, segan pulak aku. Lepas tu dia massage pulak badan aku dari depan. Tapi tangan dia asyik terlanggar je konek aku yang tegang tu. Setiap kali terlanggar, aku rasa best je... nikmat... lama-lama air mazi aku terkeluar... perempuan tu pandang konek aku tak berkedip mata. Aku rasa dia pun naik stim jugak. 

Tiba-tiba dia tanya aku, "Do you mind?" sambil tunjuk konek aku. 

Aku balas balik, "Nope... be my guest..." 

Lepas tu dia lumur minyak yang dia guna untuk urut badan aku tu kat konek aku. Ahhh... nikmat gile... dia kunci bilik massage tu, takut laki dia nampak kot, and terus dia bukak baju dia sampai tinggal underwear je... memang sah le dia tengah stim sebab aku nampak tompok-tompok basah kat pantat dia. Dia senyum je tengok aku, body dia memang boleh tahan. Macam pelakon cerite blue. Lepas tu dia naik atas katil and duduk terkangkang kat 
peha aku. Aku dah stim sangat time tu, rasa macam nak terpancut je. Dia suruh aku relax, and tutup mata. Aku pun tutup mata and rasa geli gile kat konek aku, tapi best! Aku rasa nikmat sangat sampai tak tau apa yang dia buat kat konek aku, whether dia guna tangan or mulut. Kemudian aku rasa dia french kiss aku and aku pun bukak mata. Terus aku peluk dia and aku gulingkan dia. Bergomol-gomol kejap, memang best. Habis badan dia aku explore dengan tangan aku. 

Aku tak tahan tengok tetek dia tu, menggunung. Tak pernah aku tengok kawan-kawan perempuan aku yang ada tetek macam tu. Apa lagi, aku pun rentap la bra dia tu sampai terkoyak. Dia mengeluh, and lepas tu tanpa membuang masa lagi terus aku cium, hisap, gigit dan ramas tetek dia tu sepuas-puas hati. Kemudian aku turun ke bawah and bukak seluar dalam dia. Pantat dia memang lawa, first class! Aku pun terus jilat pantat dia and bila aku terjumpa kelentit dia terus aku gigit sikit-sikit. Dia mengeluh-ngeluh lagi 
sambil tarik rambut aku. 

Konek aku dah tak tahan lagi dah. Terus aku naik balik, kiss dia and kangkangkan dia. Tangan dia tarik konek aku tu and apa lagi, terus la menyelam. Sedap! Licin tapi ketat... air mazi aku terus melincirkan pergerakan. Kitorang sama-sama mengerang kenikmatan. Dah lebih kurang 10 minit aku main dengan dia, tiba-tiba aku rasa nak klimaks. Dia pulak tiba-tiba tolak aku ke atas, terkeluar terus konek aku dari pantat dia. Aku terperanjat la. Lepas tu tangan dia membelai-belai konek aku, dia kata dia taknak aku pancut lagi. 

Dia suruh aku baring menelentang. Lepas tu dia duduk terkangkang kat atas konek aku, membelakangkan muka aku, gosok-gosok pantat dia kat atas batang konek aku. Dia kata kat aku suruh korek pantat dia dengan jari telunjuk aku. Aku pun ikut la... licin je, abis basah jari aku. Dia mengeluh je, kepala terlentok-lentok. Lepas tu dia suruh aku korek bontot dia pulak. Mula-mula aku geli, tapi sebab dah stim, aku buat je. Syok jugak bila rasa bontot dia kemut jari aku. Lepas tu aku terasa tangan dia pegang konek aku sambil dia turunkan pantat dia ke konek aku. Ahhh... sedap betul... konek aku masuk habis ke dalam pantat dia, jari telunjuk aku masuk habis dalam bontot dia. Dia pun menjerit la sedap... Lepas tu dia goncangkan bontot dia, turun naik. Konek aku and jari aku masuk and keluar pantat and bontot dia. Aku pulak dapat full view lubang-lubang dia tu, and lepas tu aku terasa bontot and pantat dia kemut kuat-kuat sambil dia mengerang-ngerang, kepala terlentok-lentok. Badan dia bergoncang kuat, lepas tu terus berhenti termengah-mengah. Dia bangun, pusing ke belakang and terus jilat and hisap konek aku dengan bersungguh-sungguh. Aku pun tak tahan, terus terpancut... aku tarik kepala dia rapat dengan celah kangkang aku and pancutkan air mani aku dalam mulut dia... hmmmm... ahhh... sedap... lepas tu kitorang pun shower sama-sama kat dalam bilik tu and keluar dari bilik tu as if nothing ever happened sebab dia tak nak laki dia tau. Lepas tu aku pun balik la. 

No comments:

Post a Comment