Thursday, 21 November 2013

DALAM OFIS NIK

Nama i Anusha, 24, hometown kluang but skrg kerja kat lawyer firm kat JB, i nie boleh katakan slim mempunyai badan solid, belum ada bf. suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita lucah .. i nie masih dara tetapi telah buat oral sex. kat sini i nak ceritakan kisah kali pertama seorang lelaki mencium pussy i. i seorang yg pemalu hehehe, sejak zaman persekolahan i kurang bergaul dgn lelaki.... sejak hampir 6 bulan i kerja kat JB i dapat bergaul dgn ramai lelaki, ini adalah terpaksa kerana ini adalah kerja tugas ku kena bergaul dgn klien kami... lama kelaman i dah biasa berbual dgn lelaki...

kat office kerja i ada seorang lelaki office boy bernama NIK, dia tu anak mama, boleh katakan hansom kulit yg cerah dan peramah juga. pada awalnya i masuk kerja i tak suka bergaul dgn dia, dia sangat bercakap macam lawyer buruk, tetapi lama kelaam kita pun mesra... kalau dia tak masuk office kita orang office member semua dah rasa macam boring.. dia begitu pandai ambil hati orang... kadang2 i pergi lunch dgn dia, kalau ikut dia memang asik berbual je, langsung tak ada rasa boring.. cara dia bercakap ada gaya romentic sikit... kadang2 ada jugak cakap pasal sex tapi i kisah cakap lawan je... dia selalu memuji dan beri komen i dengan fesyan pakaian i. pada suatu hari, masa lunch hujan lebat kat luar sa i tak keluar makan, tapi semua org ofice i dah keluar makan, jadi i seorang je.. so masa tu NIK baru masuk office, dia kata dah makan...

so kebetulan kami berdua je masa tu. sambil berborak borak dgn dia. i suruh dia belikan roti untuk i, dia kata malas, i merayu dgn manja... akhirnya dia kata "OKEY.. kalau i beli apa u nak bagi i" , i kata apa u nak? u beli 2 roti 1 untuk i lagi satu untuk u... sambil sengeh dia cakap i dah makan kat luar, kalau i belikan untuk u, u mesti bagi 1 kiss kat i.... OKEY... i terus pukul manja kat peha dia, i tak marah lah, i tahu dia main mainje cakap beromentic... then i lalu cakap OKEY LAH I BAGI U KISS... dia pun terus pergi beli roti kat kedai sebelah dan masuk letak roti atas meja i dan dia tanya balik mana kiss engkau...? i terpucat sikit. i ingat dia main main je pada hal serious dia tanya i.. i pun kata takboleh ... dia pun cakap lawan bagi dengan senyum dan ejek i, dah lah dia tu lawyerburuk i tak boleh lah lawan menang cakap dgn dia dan akhirnya i pun tersetuju. dalam hati memang nak bagi kiss kat dia tapi rasa takut, i kat kat sini i tak boleh bagi takut org masuk office, dia suruh kita pergi kat belakang office.. i ikut je... inilah kali pertama i mula melakukan perkara yg buruk ini.. masa tu hati i berdebar debar...

dia diri depan i, i terus tutup mata i, dia suruh i bagi kis kat dia.. i tutup mata diri diam je.. then dia pegang peha i, dia cium kat dahi i, ... dia tarik tangan i suruh peluk i peluk dia.. i peluk dia... then dia bagi kiss kat mulut i... hati i berdebar debar macam nak meletup i pun dah mcm lain stim agak nya... i pun ikut cara dia. sambil peluk dia main raba kat tetek masukan tangan dlm bra terkena pada puting i .... hampir 10 minite kita bermesra... tiba tiba i terdengar pintu office depan buka.. dan i terus pergi kat toilet terus kemaskan pakaian i.... then kita orang buat dono je... lepas kejadian itu... hati i tak tenteram...asik teringat persitawa itu je... nak katakan salah siapa pun tak tahulah tapi dalam hati i ada feeling jugak (biasalah dah umur24 tak pernah bertubuh dgn lelakikan....) lepas balik rumah, dia sms i, dia ckp terimakasih kat i, dan dia puji i pandai cium katanya... i pun teringin nak cuba lagi sekali tapi takut nak tanya....

i sms dia balik.. "u yang ajar i, u lagi pandai kiss" then dia reply "tadi tak cukup masa orang dah masuk office kalau tak i akan bagi u kiss yg lagi istimewa" i tanya " apa kiss istimewa tu" pada mulanya dia kata melalui sms i tak boleh explain, esok i boleh ajak u mcm mana... i kata tanak kis istimewa itu... so kita pun main sms dah sampai pukul 12 ~ 1 malam.. akhir u pun explain sms i tentang kiss istimewa itu... i pun ter peranjat dengan kiss tersebut... tahu tak apa dia maksud kan... kiss istimewa itu adalah dia nak bagi kiss kat pussy i... oh... so i pun sambung reply sms dia .. dengan cara dia reply beromentic .. akhir i say OKEY kat dia... dan dia suruh i pakai mini skirt... i tanya y? dia kata senanglah.. so i pun paham lah keesoknya walaupun rasa takut dan malu i terasa macam teringin ingin sesuatu untuk memuaskan i...

di pagi i mandi i tengok bulu kemaluan i agak lebat dan ramas sekali so i pun trim kan sikit biar nampak kemas, then i pilih pakaian yg agak seksi sikit dgn mini skirt, panties warna putih. dan balik ke office... i masuk office duduk kat tempat i, dia pun jgn kat i tanya.. "u seksi dengan mini skirt" i terseyum je n cubit tangan dia .... so dia pun balik.. sepanjang hari itu i langsung tak boleh buat kerja, nasih baik kebetulan hari tu boss tak ada, kalau tak memang tak boleh concentret kerja yang boss bagi... tiba2 dia sms i. "nanti u lunch keluar ke? " i tanya " dono, u?" dia "kita keluar lambat sikit biar org lain keluar dulu" i " OK" waktu hampir 1pm, hati ku takut gila, rasa macam nak demam, tangan i pun dah bermula giger, pegang pen pun tak larat..... waktu 1pm ready... mcm seperti biasa kawan semua office dah keluar... yang tingal i dgn NIK je... i tunduk kepala atas meja, malu nak tengaok muka dia..... dia dtg sebeleh i pegang i... dia kata tangan i sejuk sekali... jum mari i panas kan u... i senyum sambil tunduk bawah...

dia tarik i hulur kat bilik boss aku, suruh i duduk atas sofa... bagi kiss kat pipi then mulut.. dia cium dgn geram. i pun melawan.. then dia turun cium kat leher.. raba tetek i.. dia masukkan tangan dia kedlm bra raba dan cubit putin i... masu tu i tak tahu nak buat apa tutup muka i dgn pillow dan sandar kat sofa... dia buka button bagu ku.. dan naik kan bra akau.. i dia je buat selamba... masa tu i da steam.. i cuma menunggu untuk cium istimewa tu.. hampir 10 minite main kat tetek n pusat i.. akhirsnya dia da mula ke arah kemaluan i yang i teringin ingin sekali.... oleh kerana i pakai mini skirt, dia mudah lah masukan tangan dia kedalam penties... i masih tutup muka i dgm pillow sofa tu.. i biarkan apa NIK akan buat kemudian... dia gosok luar paties... dia katanya spender u dah basah kena buka.. boleh tak... i angguk je... i angkatkan punggung i keatas so dia mudah lurut keluar... masa tu kemanalah perasaan malu ku pergi, bagaimana aku dah terlalu berani tunjukkan alat sulit i kepada mamat ini. lepas tu dia sentuh pussy i... saat tulah kali pertama seorang lelaki sentuh kemaluan i... sungguh enak sekali...

setiap kali disentuh dgn jari dia.. i terlalu merangsang tak tahu nak jelaskan feeling aku masa tu... dia cuba masukan jari dia kedalam lubang i tapi i tolak, i kata i nie dara.. so dia pun undertanding main luar je... dia tanya kiss istimewa tak... i diam je.. dia terus masuk kan kepala dia kat skirt i dan main dgn lidah... aiyooooooooooohhhh... sungguh enak sekali.. sampai sekarang i boleh rasakan felling itu... dia tu memang experiance dgn menjilatan tersebut... hampir agak lama jugak dia menjilat pussy aku.. i pun dah rasa steam gila..

banyak air yang keluar dari lubang i dia lalu menelannya, dia tak langsung rasa geli. semakin lama penjilatan dia agak ganas masukkan lidah dia kedlm, i tengok jam lunch time nak habis takut org masuk office, i pakai semula pakaian i dan kemaskan diri dan pergi tempat duduk i balik..... So inilah kisah i pertama berlaku di tempat kerja aku, selepas kejadian itu kami pernah buat beberapa kali, selepas kerja habis (ovetime konon), sekali kat rumah i, kat kereta dia... i memang respec dengan dia kerana walaupun dah beberapa kali kami main dengan aksi yang romentic, kasar, ganas but dia tidak akan melebihi batas kerana dia i tidak rosakkan dara i.... . __,_._,___

No comments:

Post a Comment