Monday, 11 November 2013

AWEK UTARA

Ni kisah masa aku blaja kat u dulu. Tak payah la aku sebut u mana sbb itu semua tak penting. Masa tu aku ada sorang awek, budak dari utara.

Okay la dia ni, kulit putih, gebu, tinggi, senyum pun manis dan body mantap. Hani nama dia..macam nama tajuk citer ni.

Aku masuk u ni bukannya nak couple2 sgt, tapi hari tu ada member sekelas ajak betting, sape dapat tackle hani ni si kalah kena blanje si menang makan selama sebulan.

Jadi, utk menunjukkan kehebatan aku menyusun ayat, aku pun sahut cabaran ni dan nak jd citer aku menang.

Member aku yg selalu kopak 24jam ni buat rayuanla supaya blanje aku makan sekali jek. Tp mengenangkan maleh nak panjangkan citer, aku kata tak payah, sebab aku dah dapat hani. Tak payah blanje2.itu citer mula2nya.

Pejam celik dah 5 bulan aku couple dgn hani. Okay jugak la. Mmg aku suke pompuan macam ni.

Lemah lembut, suara pun haluuuus jek. Manja la pendek kata. Masuk bulan keenam, bermula la kisah2 blue dlm hubungan kami. Itu pun sebab tak disengajakan. Satu hari masa aku drive bawak dia round2 bandar, aku letak tangan aku ni atas peha dia.

Saje picit2 skit, usap2 skit. Nak jd citer, masa tangan aku kat peha dia, dia menunduk pulak nak garu kaki.

Dgn tak semena2, tangan aku terkena la tetek dia. Aku cakap, buah dia landing kat atas tangan aku. Dia tak caya. Pastu aku cuma gerakkan sikit je jari aku, baru dia tau aku dah terpegang tetek dia. Di sebabkan tetek dia besar, mmg mudah terkena tangan aku time tu.

Aku pun stim. Dia yg dapat tau aku pegang tetek dia secara tak sengaja terus angkat semula badannya dan pukul aku. Pukul manje je.

Bukan belasah sampai berdarah. Sejak itu, aku selalu main tetek dia. Cuma ramas2 dari luar je. Itu pun dah kira tangkap lentok la. Mcm nak terpancut  pun ada.

Tapi aku tak berani la nak suruh dia pegang anu aku. Slow2 la. Takleh terus on jek. Satu hari tu dia tanye

Aku "apa yang bestnye main tetek ni? Aku tak rasa apa2 pun?".

Aku cakap best la...besar lembut. Ko memang la tak rasa apa2 sebab main kat luar baju je. Cuba seluk dalam. Dia terus suruh aku seluk dalam baju dia, main dari luar coli la. Aku rasa semakin syok, tapi muka dia selambe jek.

"takkan takde rasa apa2 kot?" tanye aku.

"ntah, takde apa2 pun."

"kena seluk dalam lagi kot". Aku saje je, manala tau dapat rasa kulit tetek yang sebenar.

"hah, cepatlah, nnt org nampak." oh, lupa nak cakap. Masa ni dalam keta kat tempat parking.

Aku terus masukkan tangan aku dalam coli dia. Meraba2 mencari puting. Nafas hani tiba2 jadi kencang. Stim la kot. Aku ramas semahu-mahunya.

Matanya mula terpejam. Aku mintak nak tgk tetek dia. Tanpa berfikir hani terus mengangkat  baju & colinya. Dia cuma tunjuk tetek sebelah kanan saje. Fuh, tetek hani memang besar. Tak pernah aku tgk tetek secara live.

Ni la kali pertama. Aku usap2 bawah tetek dia dan membawak ke atas. Pastu aku gentel2 puting dia. Rasa macam nak  isap je.

Dah la puting kaler coklat, mmg kaler favorite klau tgk gambar blue jepun. Aku pun cuba dekatkan mulut aku ke puting hani, dia tiba2 tarik nafas panjang. Pastu aku kata kat dia nanti2 la isap. Jom balik la. Dah lewat.

Muka dia mcm frust skit, tapi nak buat camne, aku dok kat luar, dia dok hostel..kena la ikut rules. So, habis la kisah utk hari tu.

Setelah dipecahkan ruyung, aku dan hani selalu jugak ringan2 dalam keta. Boleh kata tiap2 kali keluar dating la. Macam2 kami dah buat, aku isap tetek dia, gomol tetek dia. Dia pun dah start main batang aku dan kulum batang aku. Fuh,punya la sedap masa dia blowjob.

Bila bibir keluar masuk batang memang best. Hani pulak pandai kontrol tak kasi kena gigi dia. Memang dia kulum & jilat habis batang aku...masa first time kena, brp kali kulum je rasa mcm tak tahan nak pancut..tp aku taknak pancut sbb nnt tak tau mana pancutan tu nak dihalakan.

Kang tak pasal2 kena kat seat ke, windscreen ke..satu keje lak nak lap. Tapi nape la time tu aku tak fikir pancut je dlm mulut dia..rugi..rugi..

Aku jugak dibenarkan untuk bermain dgn burit dia. Sungguh tembam dihiasi dgn bulu yg ditrim kemas. Tenggelam jari aku bila letak jari  sepanjang lurah sakti tu...basah & panas.

Aku cuba jilat, tp tahan sekejap je. Bukan tak best, best sgt2 mcm nak letak muka kat situ tapi rasa air burit tu masin sangat...lagipun waktu tu aku date dgn hani dari siang bawak ke malam, belum mandi, bau hapak sikit la kat area tu...lain kali jela aku kerjakan.

Itu la dia detik2 mula bermain dengan tubuh seorang perempuan. Memang mengasyikkan...tambahan pulak kalau pompuan tu memiliki tubuh yang cantik, ramping, tetek besar kurang2 pun bersaiz 34c, punggung yang mantap...

Fuh, tgk je dah boleh pancut..apatah lagi bila disentuh, digomol, diperlakukan....boleh lupa sape perdana menteri msia..

Bila cuti sem, hani tak terus balik utara..dia lepak umah abang & kakak ipar dia kat bandar. Bukan sebab nak dating dgn aku..tapi sebab nak ronda2 town dgn adik-beradik dia. Takpe la..aku tak kisah. Jgn ronda dgn jantan lain sudah.

 Lagipun hani ada kasi pc dia utk di repair. Kebetulan aku ada la skit2 kemahiran membaiki komputer..bukannya susah, format je terus, pastu install semula software ke apa ke dalam tu. Keje satu hari.

Bila pc dah siap di repair, aku pun ke rumah abg hani dgn niat nak hantar pc je. Masa aku sampai rumah dia, hani sambut aku & aku salam la dgn abg dia..buat macam biasa je, adat bertandang.

Lagipun bukan aku datang suka2, nak hantar pc. Disebabkan aku agak segan dgn abg & kakak ipar hani, aku terus je mintak nak pasang pc & terus chow.

Hani pun suruh aku pasang semula pc tu kat bilik dia. Aku pun pasang la..sambung semua wayar2 kasi pc tu hidup. Nak dijadikan citer, dlm 60% keje aku tu nak siap, abg & kak ipar hani nak kuar.

Diorg kata dah book tiket wayang, rugi la klau kansel camtu jek.

Hani kata takpe la, nanti klau kawan dah abis pasang pc dia balik la. Aku buat dek je dlm bilik tu buat keje sambil2 curi dgr apa diorg cakap. Tak lama lepas tu hani masuk semula bilik cakap abg & kak ipar dia kuar gi tgk wayang.

Aku angguk je. Tapi, lepas tu aku mcm tak keruan. Line dah clear..takkan nak lepaskan camtu jek. Hani pun dari td asyik tgk aku. Tak tau la dia tgk sbb nak atau mmg saje tgk aku pasang pc dia.

Belum pun siap...aku dok kat atas katil sebelah hani, aku ckp sakit blkg tunduk lama sgt. Dia pun picit2 skit badan aku. Sambil dia picit2 pinggang aku, aku pulak ambik peluang senggol tetek dia.

Dia mcm melatah,"ish, apa ko buat ni?"

Aku kata "takde apa2, line clear ni..nak tgk ko bogel boleh tak?"..ntah camne boleh kuar ayat camtu aku pun tak tau.

"merepek la ko ni."

"ala, boleh la...nak tgk. Selalu tgk ada baju lagi" aku saje merayu. Hani mcm terdiam kejap..pastu dia berdiri depan aku.

"tgk je ha..." aku pun mengiya kan je la.

Perlahan2 hani menanggalkan t-shirt yg dipakainya. Masa tu aku dah stim..hani baru tanggal baju, tapi aku dah terbayang dia berbogel. Cepat sungguh imaginasi aku. Pastu dia londehkan seluarnya. Skrg hani cuma ditutupi oleh coli & seluar dalamnya saja.

Cukup seksi..sebelum dia tanggal semua aku suruh dia buat pose2 yg mengghairahkan. Dia ikut je. Batang aku mmg dah tegang giler, rasa cam nak koyak seluar jeans, tapi aku control lagi.

Kemudian, slow2 dia tanggalkan coli dia..adui, tak tahan rasanya. Besar betul tetek dia..terletak!Mantap! Pastu dia tanggalkan seluar dalam dia pulak. Masa dia tunduk aku cukup tak tahan tengok tetek dia. Skrg dia berdiri tegak depan aku tanpa seutas benang pun.

"ha..skrg dah bogel. Nak buat apa?" tanya hani.

Aku suruh dia buat pose2 yang seksi lagi, mcm dalam gambar softcore jepun. Aku kasi arahan la, mana nak tunduk, tangan mana letak mcm dlm gambar2 tu la.

Tapi pose yang aku paling tak tahan bila dia membelakangkan aku, kaki di depa kan sikit, pastu tunduk sampai tangan kena lantai. Dari celah kangkang tu kelihatan buritnya yang tembam & berbulu2. Tarkapit rapat.

Isi tundun dia termampat masa tu. Aku dah tak boleh tahan. Perlahan2 aku dekatkan muka aku ke punggungnya dan menjilat burit hani yang sedang rapat tu.

Aku menjilat alur buritnya dgn perlahan2 sampai hani tak berkata apa..cuma bunyi erangan kecil yang aku dengar. Mungkin dia tgh syok la tu.

Sekali sekala aku cuba membenamkan lidah aku ke dalam lubangnya yang belum diterokai.

Sambil menjilat, aku cuba capai tetek dia yang sedang menunduk tu. Lembut gile.. Sbb tetek tu dlm keadaan free, 100% isi ditarik graviti.

Hani semakin galak, suara erangan semakin rancak. Dia menghayun2kan punggungnya untuk rasa lebih nikmat bila aku menjilat. Basah & panas. Masin tu kurang sikit sbb kurang peluh dok kat umah jek.

Aku jilat semahu2nya. Aku benamkan muka aku ke buritnya...aku sedut2 dan gigit biji kelentitnya.menggeletik-letik badan hani. Dia mengerang keseronokkan. Tak dpt dibayangkan betapa sedapnya burit hani ketika ini.

Cukup sedap. Lebih kurang dalam 4 minit, tiba2 hani menolak rapat punggungnya ke muka aku buat seketika dan terus mengepit pehanya supaya aku tak boleh meneruskan kerja2 menjilat. Rupa2nya dia dah klimaks...ngilu katanya.

Kemudian aku cium bibirnya. Dia cuma menyambut...berdecit2 kami berciuman sambil tangan aku menguli2 teteknya. Aku teruskan ciuman aku dgn mencium lehernya..hani hanya mampu memejamkan mata.

Walaupun dia hanya bersandar ke dinding..nikmat tetap nikmat. Aku memanjangkan langkah untuk mencium bahagian teteknya. Aku menjilat seluruh teteknya yang besar.

Bila lidah aku sampai ke puting, aku menjilat perlahan putingnya dan mengisap dgn rakus. Hani mengerang. Mungkin terkejut sbb dlm proses nak sampai ke puting aku cium slow2 jek, tapi bila sampai puting aku terus ganas tanpa amaran.

Aku isap semahu2nya. Tetek sebelah lagi aku ramas ke atas dan ke bawah, ke kiri dan ke kanan.

Perempuan lebih suka cara mcm ni, tak caya korg cubala sendiri. Hani sendiri yg bgtau aku suruh buat camtu. Sedap katanya.

Setelah beberapa minit berhempas pulas dgn tetek hani, aku melabuhkan punggung ke atas katil sambil memberi isyarat mata meminta hani mengulum batangku yang sudah sekian lama lemas dalam seluar jeans.

Tanpa berkata apa2, hani terus melutut di depanku dan membuka zip seluarku.

Dia menyeluk ke dalam seluar dalam aku dan terus mengeluarkan batang ku...agak basah skit. Air mazi dah keluar sejak tadi lagi, tp belum dilayan.

Sebelum mengulum, hani menggosok2 batang aku dengan tangannya seolah2 untuk lancapkan aku. Sedapnya. Kemudian, hani menjilat sikit2 bahagian kepala dan cium beberapa kali.

Sejurus selepas tu, bermulalah kerancakkan yg dingini oleh batangku. Hani membenamkan batang aku sedalam2nya ke dalam mulutnya dan disorong keluar dan masuk diiringi dengan jilatan dan ciuman di kepala batangku. Sedap betul mulut hani ni.

Mulut yang sebelum ni aku kenal tak pernah mengeluarkan kata2 kesat, bersuara halus dan sopan rupa2nya sedap jika digandingkan dengan batang.

Hani menghayun semahu2nya. Dia cuma memejamkan mata, seolah2 tgh stone. Setelah beberapa minit, aku menahan kuluman terakhirnya kerana aku dah nak terpancut gila. Rasanya kalau dia letak lidah kat bhgian bawah batang aku mesti dah terpancut..rugi la itu macam kalu.

Aku londehkan skit seluar aku untuk beri pernafasan kepada keseluruhan anu aku. Aku ajak hani duduk atas aku. Tapi tak sempat dia jawab aku menarik tangannya dia terus terduduk atas aku.

Dalam posisi tu, aku membetulkan skit batang aku supaya parking di petak yang betul. Pertama kali batang menyentuh burit perasaannya memang berbeza. Rasanya begitu hangat.

Tambah pulak batang aku diletakkan betul2 di alur burit hani..dah la burit dia tembam, habis tenggelam batang aku dalam alurnya.

Aku sorong perlahan batang aku ke sepanjang alurnya dan melanggar2 biji kelentit hani. Masa tu nikmatnya jgn dicakap..tak boleh nak digambarkan dengan kata2...hani mengerang, nafasnya semakin laju, matanya tertutup rapat..dan tangannya bermain dengan tetek sendiri.

Hani menggoyang2kan pinggangnya utk sama2 memainkan peranan. Batang aku yang sejak dari tadi bergesel dgn biji kelentit dan bulu2 hani dah mula rasa tak tahan. Macam nak pancut.

Sebelum nak  pancut tu aku sempat mengangkat punggung hani supaya batang aku tidak lagi berada dalam kepitan buritnya. Hani macam terkejut aku buat camtu...

"kenapa?" tanya hani.

"nak terpancut..."

"pancut je la..nak tunggu apa?" hani bertanya lagi.

"nak rasa masuk dalam" jawabku selamba.

Hani cuma berdiam..tak kata apa2. Aku pegang bahu hani dan baringkan dia ke katilnya.

Aku gomol2 dia dari atas sampai bawah..bukannya apa, nak nikmati seluruh pelusuk tubuh hani sambil2 kasi batang aku cool down skit.

Nanti baru kasi sedas,dah pancut..rugi satu, malu pun satu sbb tak kuat. Kalah di adegan ranjang. Malu..malu. Aku pun isap, cium, tubuh hani.

Aku menggomoli teteknya sambil tangan menggentel2 biji kelentitnya. Hani memejamkan mata kenikmatan sambil sesekali menggigit bibirnya menahan kesedapan.

Dekat 5-6 minit jugak la aku buat camtu, akhirnya batang aku dah cool semula. Aku mengangkangkan kaki hani dan meletakkan batang aku betul2 di pintu masuk lubangnya.

Kami bertentangan mata seketika. Dalam pada itu, aku menolak2 batang aku masuk. Susah jugak..ketat sangat. Tapi bila bahagian kepala aku masuk, hani memejamkan mata dah berdesis. Sakit. Aku coolkan dia dengan mencium2 leher dah bibirnya.

Perlahan2 aku menolak masuk, aku lihat wajahnya seolah2 menahan sakit..tapi klau aku keluarkan dan masukkan semula batang aku akan menambahkan lagi kesakitan hani. So, aku biarkan je separuh batang aku tu dalam buritnya.

Bila keadaan nampak ok, aku benamkan lagi sikit. Sikit demi sikit aku mencuba akhirnya sampai jugak ke dasar. Hangat betul batang aku bila berada dalam burit hani.

Aku biarkan hani cool down dulu, mungkin buritnya  rasa pedih2 sebab daranya dah pecah dan lubangnya kembang sebab ada batang di dalam. Sambil2 tu aku ramas2 dan gentel2 tetek hani yang besar tu.

Masanya telah tiba, aku tak boleh biarkan batang aku berdiam diri di dalam lubang yang gelap. Aku menarik & menolak batangku perlahan2. Terangkat sikit kaki hani masa aku buat camtu.

Pedih lagi kot, tapi aku tetap mencuba untuk menyorong batang aku. Hani cuma mengerang kesakitan...di wajahnya tergambar kesakitan yang dialami. Lama-kelamaan kesakitan itu hilang, nikmat pula yg datang.

Aku menyorong semakin laju. Aku tanya hani ok ke..dia cuma mengangguk dan memejamkan mata sambil mengetap2 bibirnya. Tangannya memegang bahu aku utk menyokong.

Aku menghayun semakin laju. Nikmatnya memang terasa...hangat, dan terkepit. Sukar dihuraikan dengan kata2. Tetek hani terumbang-ambing dengan henyakkan aku. Setelah sekian lama dalam posisi tersebut, kami bertukar pula posisi lain. Hani di atas, aku di bawah.

Aku memang suka tengok tetek hani. Terumbang ambing ke atas ke bawah, ke kiri dan ke kanan. Hani yang tgh stim tu memainkan peranan dgn cemerlang.

Sesekali aku meramas teteknya yang seolah2 nak tercabut dari badan. Best..best... Itu je yang boleh aku katakan.

Dan, kami lagi sekali menukar posisi, kali ni doggy style. Hani hanya menurut. Aku menyorong batangku sambil kedua2 tanganku di dada hani.

Aku pegang teteknya semahu2nya. Hani mengerang dengan kuat..dia dah klimaks kot. Aku dengan laju dan kuat menghenyak like there is no tommorrow.

Dan akhirnya, lebih kurang 15minit berjuang, aku dah nak terpancut tahap dewa.

Aku terus keluarkan batang aku dan genggam sekuat2nya dan halakan ke belakang hani. Prit!Prit! Memancut2 keluar air mani aku membasahi bahagian belakang hani. Paling jauh sampai ke kepala..itu tembakan yang pertama.

Lega aku rasakan. Hani pula mengah..tarik dan hembus nafas semahu2nya. Batang aku yang kelegaan itu aku geselkan ke alur  bontot hani. Badannya menggeletik sedikit kegelian. Selepas itu, kami berciuman buat seketika.

Setelah hani membersihkan badan, aku dihidangkan air. Kemudian aku habiskan keje aku yg tak siap dan terus balik.

Takut  jiran2 hani suspek apa laks. Selepas peristiwa itu, kami sentiasa cari peluang untuk beromen. Dah berapa kali kami buat pun tak terkira. Tetek hani nampak ketara londeh skit dari asal, dan putingnya semakin membesar dan gelap. Itu semua gara2 aku.

Buritnya pula yang dulu kemerah2an dah bertukar pudar..jadi mcm maroon kehitaman. Last2 aku tak kawin pun dengan dia.

No comments:

Post a Comment