Friday, 16 August 2013

CIKGU TETEK BESAR

Cita nie berlaku time aku form 3.. Aku memang syok giler kat cikgu nie pasal badan die montok abis siot....

Dah lama aku impikan nak beromen ngan cikgu.. Barang die pun baik juga...... K la,,, nak dijadikan cerita cikgu aku nie umur die 31..

Baru kawin..Korang nak tau time die bertugas jer aku mesti pegi klinik.. Buat2 sakit pasal aku nak tengok die tetek yg besar... Pada satu arie aku betul2 sakit...

Demam.. Pas2 die bertugas lak 2.. Apalagi bertambah syok la aku.. Aku pegi jumpe... Pas2 die cakap..

"syafiq kenapa awak demam"...

"semalam saye kene hujan la cikgu"

"2 la awak, sape suruh main hujan"

Apalagi die pun bawak aku pegi klinik dalam 5 km cam2...Mase dalam kete aku asyik pandang die breast je beb.. Pas2 die perasan...

"apa awak pandang nie" aku ngan selambernyer menjawab

"sa sa saye pandang breast cikgu"

"x senonoh la awak nie"

Tibe2 aku rase cikgu aku nie bawak pegi tempat lain.. Sampai satu taman perumahan die stop dier nyer car kat depan satu rumah.. Aku terdiam jer...

"cikgu nie rumah sape?"

"nie rumah cikgu la"

"kenapa cikgu bawak saye pegi rumah cikgu"

"saye ade hal sikit,tertinggal fail"

"oooooooooo"

"masuklah dulu"

Akupun masuk le wat dono jer..... Yg dier lak straigt pegi dapur...

Die bawakkan aku air ngan ubat.....die suruh tengok tv dulu pasal die nak mandi kat atas..Sedang aku layan tv die turun ngan berkemban..  

Dah la towel die singkat giler...Nampak lak separuh bontot die... Aku punye adik apelagi bangun menguap... Dahle aku x pakai spender...

Aku just pakai boxer ngan sluar skola aku.. Die perasan..Tiba2 towel die tercabut.. Aku nampak la segala2nyer dari hujung rambut sampai hujung kaki...

Die nye breast aku rase 46d kot.. Pasal besar giler.... Aku datang rapat kat die...

"cikgu boleh saye pegang breast cikgu x"

"kenapa awak nak pegang"

"pasal saye dah nampak semua"

Tanpa permission die aku terus pegang breast die... Best siot... Gebu sial tetek die.. Aku ramas2 tetek dia….pergh!!!!

 Gila lembut. Sambil2 tu aku tarik2 tits dia. Tits dia ni memg bsar dow!!! Tu yg best digentel2 tu. Aku Nampak cikgu da mula stim. Then dia tarik aku sofa sambil peluk aku.

"suka btul awak kat breast saya ya?” Aku angguk…

“hisap la….”

Aku mcm org hilang akal trus je aku nyonyot tetek dia dengan lahapnya.Fuh!!!! Besar gila smpai mulut aku rasa mcm tak muat. Untung btul laki dia. Tp aku pun untung gak coz kongsi benda yg sama.

“ahh…ahh…hisap kuat lagi….”

”Aik? X cukup kuat ka?”

Kalau tetek ni ada susu da habis da aku minum. Kali ni aku hisap kuat2 sambil tarik2 tetek dia ngan mulut.

Sementara lidah kat dlm mulut aku ni tgah mjilat2 tits dia emnmbahkan lagi rasa sdap cikgu roslina. Then aku bralih ke sebelah plak. Kali ni aku hisap sampai aku rasa nak telan je tetek dia ni.

“ah..ah..ahhh!!!!”

Ishh…dia ni da klimaks ka? Baru hisap tetek. Aku dpt rasakan yg batang aku mgeras gila. Then ngan selambernyer dia pegang aku nyer adik...

"boleh tahan ye syafik punye"  aku diam jer pasal aku tengah layan die nyer tetek...

Pas2 die cabut baju ngan seluar sekolah aku... First skali die kolom aku nyer batang... Aku dapt rasakan kepanasan pada adik aku...

Aku tengok die nyer puki dah berair...apalagi aku tarik adik aku keluar dan aku cari die nyer puki... Fuh first time beb dapat jolok puki perempuan..first skali aku buat doggie skill...

Die punye meraung mak aii macam dah setahun x dapat sex...pas2 aku buat skill die ade kat atas aku..

Best siot... Sedang aku memacak die aku dapat rasakan yang die klimaks kali ke2... Pastu kami sama2 rehat sambil aku kerjakan tetek dia untuk round ke-2.

Aku memang x puas nk telan tetek dia ni. Akhirnye aku pancut kat dalam puki die.....Fuh masyuk siot..

Dah le aku x belajar seharian.. Dapat lak beromen memang best... Dalam time perjalanan balik school aku mintak no hp die kot2 aku boleh main ngan die lagi... Sampai je kat sekolah aku ngan die wat dono jer...

No comments:

Post a Comment