Sunday, 14 October 2012

PERAWAN

i kenal dengan awek ni melalui friendship dia meninggalkan 
pesanan yang dia nak berkenalan dengan i.jadi i pun taliponlah 
dia.suara dia ni sexy betul.... i pun ajak dia keluar makan
dia suruh i datang selepas waktu kerja ...i bawa kereta dan
tunggu dia dekat office dia.dia pun muncul i dah terpegun melihat
dia tu tinggi dan body mak datuk tak dapat nak cakap sexy .
i stim tengok dia...hari pertama i belanja dia makan dia kata minum
sudahlah lepas tu i kata nak pergi rumah i ke...dia senyum ...
jadi i faham,i bawa ke rumah i dan i pun pelawa dia minum
lepas tu i duduk sebelah dia ...dia pandang i ..i kata dengan dia
u ni sexy dia senyum .tanpa buang masa i pengang tangan dia
dia tak kata apa2 pun lepas i terus cuim dia ,dia pun balas cuiman i
dengan perlahan i raba tetek dia dan tanggalkan pakaian dia satu
demi satu dan i tanggalkan bra and seluar dalam dia...
dan i tanggalkan pakaian i ....dia pun malu...tengok batang
i bagi tahu dia jangan malu2 dia pun tengok batang i ...lepas tu 
i bawa dia ke bilik i dan i suruh dia baring i cuim dia balik dan sambil cuim i raba pantat dia dengan jari i dia menjerit dengan perlahan
i tanya dia suka tak dia bagi tahu yang dia nak lagi tanpa buang masa i suruh dia tukar posisi
i suruh dia kulum batang dia pun kulum batang dari kepala batang sampai masuk semuanya kedalam mulut dia i rasa best ...i pun jilat pantat dia dan tekan masuk lidah
i kedalam pantat dia tak tahan ....dia bagi tahu i jangan tunggu lagi jomlah 
kta main i dah tak tahan ni dia baring dan kangkang kan kaki dia i pun tanpa buang masa i raba balik pantat dia dengan batang i dia tak tahan ..dia mula menjerit dengan kepuasan
i pun tekan masuk batang i ..tapi pantat dia terlalu sempit i tanya sakit tak dia pun bagi tahu i boleh tahan masukanlah
apalagi i pun tekan sampai masuk dia menjerit i pun sorong keluar masuk sampai i mani i keluar dia pun keluar jugak i rasa 
best sangat ...i dapat awek yang virgin ...lepas i tengok katil i basah i nampak ada kesan darah..
tapi sekerang i dah hilang dengan dia.....sekian

No comments:

Post a Comment