Sunday, 14 October 2012

GERSANG

malam tu aku pun pergi rumah Jenny...sunyi aje maklumlah dah nak dekat tengah malam....Jenny bukakan pintu,mempersilakan aku masuk...melangkah aje kaki aku
kat dalam rumah tu...dia bagi free kiss kat aku...lepas tu dia pergi kedapur bancuh kopi ginseng kegemaran aku....
Kami kemudian duduk berbual bual....Jenny masa tu pakai
seluar katok dan baju T tak berlengan...nampak gebu lengan dia oiii....Jenny cerita kat aku,Tan memang ada simpan pompuan lain sebab ada orang pernah nampak....
sekarang pun dia dah tak peduli kalau Tan nak pergi mana
pun...dah berbulan bulan dia orang tak ada contact sebagai suami isteri....laaaaa isshh..."Abis...kalau u gian,u
buat macam mana?"tanya aku direct."I tak kesah la Joi benda tu....kalau I ndak pun,I main sendili lah..."jawab Jenny sambil terkekeh kekeh ketawa.Aku pun terkekeh sama ....."Jenny...u ada buat test blood tak?"tanya aku.
"For what?"
"Ialah..for Hiv test"
"I tak pernah sakit...why I must make blood test?"
Jahil sungguh Jenny pasal aids ni rupa rupanya..."Eh...
u sendiri kata Tan ada pompuan lainkan...lagi pun dia selalu pi sana pi sini...u tau tak?Aids ni bukan sakit sekarang,lepas 
3-4 taon baru u tau...."terang aku.Malam tu aku explain panjang pasal aids kat Jenny.Sambil bercerita tangan aku 
merayap merata rata sambil membelai rambut dia yang terjurai....perlahan lahan aku mendekatkan muka aku kemuka Jenny..macam biasa...hidung aku berlaga pipi 
Jenny..Jenny tarik aku masuk ke bilik dia...permainan kami 
semakin panas....aku dan Jenny saling rela dan merelakan,
kami berdua dah berbogel macam budak budak...Jenny tengok aku punya,aku tengok Jenny punya.....aku tersenyum tengok cipap Jenny ..bulu dia sikit aje..dah 
tu jarang jarang lak.."Macam misai kucing"kata aku dan kami sama sama ketawa.Sebenarnya aku kurang selesa kalau nak main seks kat rumah dia,macam macam timbul dlm fikiran aku....semuanya hilang bila Jenny aiskrim kan
penis aku....bila konek aku dah ngang aku pun sarungkan condom..aku sebenarnya bukan suka pakai condom nih dah terpaksa maklumlah line tak clear...lagi pun pakai condom nih ada bau sikit dan tak berapa syok...
Oleh kerana pakai condom,aku masukkan batang aku pun 
semacam aje...langsung tak ada kick....
tiba tiba Jenny tolak dada aku"Auuuu...be slowly la Joi..."
kata Jenny perlahan.Rupa rupanya lubang vagina dia pendek aje...jadi aku tikam pun tak perlu ganas ganas....
Adalah 15 minit kepala butoh aku berkubang dalam telaga 
cibai Jenny....entah berapa kali Jenny dah orgams aku pun tak tahu sampai sakit sakit tulang belikat aku dicakar dek kuku dia yang panjang....aku pun cabut penis aku,aku 
buang condom yg aku pakai,lalu aku basuh pelir aku kat sink sebelah katil...lepas tu aku pergi kat Jenny balik..nah kau Jenny,nenen aiskrim malaysia nih lagi...
nyum...nyum..nyum...asyik sekali Jenny kerjakan batang kote aku..bila terlepas ajer cepat cepat mulut Jenny tangkap balik.Lepas tu aku tukar stail....aku cabut kote aku dari mulut Jenny,aku sound sekali aje..Jenny pun faham...lalu dia kepit penis aku dengan kedua dua tetek dia..lalu dia mainkan.Bila air mani aku rasa nak terpancut
aku stop dulu,aku sumbat balik dalam mulut Jenny....
tiga kali sorong tarik aje...konek aku terus menyumpitkan sperm kekerongkong Jenny....masa tu aku tekan kepala Jenny,aku mau Jenny telan dan rasa air mani aku...dua kali teguk,Jenny tak leh tahan..urgkkk...urgkkk..urgwekkk...Jenny berlari ke sink sementara aku terkekeh ketawa.
"U ni kuat aa Joi..tak serupa Tan..tak kuat"Kata Jenny." nakallah....."sambil menampar bahu aku Jenny mengelap lebihan lelehan sperm aku kat tepi bibir dia.Masa aku nak balik,Jenny peluk aku lama..."Joi...I dah lama tunggu time macam nih dgn u...pleas don't go now"...
rayu Jenny.Masa tu aku lihat wajah Jenny kembali muram macam masa aku sampai tadi.Sebenarnya aku pun cintakan Jenny tapi aku tak boleh biarkan hati aku terus mencintai perempuan..aku tak sanggup menghadapi akibat andai cinta aku nanti putus ditengah jalan.
"Jenny..nanti u jangan lupa pegi buat blood test tau"...aku mengubah soalan Jenny tadi.
Dua tiga hari kemudian....aku jumpa Jenny dan dia tunjukkan result test blood dia...HIV I & II...negative....
Waaa...ini sudah kira bagus....nantilah kau Jenny,akan aku sekolahkan kau dengan subjek revolusi seks aku....bisik hati aku.Permainan Jenny dalam seks kurang bagus...kalau dibagi markah...aku bole bagi dia...cukup makan aje..50-50

No comments:

Post a Comment