Sunday, 14 October 2012

BINI ORANG

kisah ini kisah benar yang berlaku pada diri ku....kisah ni yg buat aku terjerumus dalam kancah sex..hahaha...ok la taknak panjang-panjang cite... ok kisah bermula ketika aku main futsal di bandar "A" biasa la,aku org bujang dtg la dgn kengkawan.Ramai juga kawan-kawan aku yg dah berkawin..mereka datang dgn wife masing-masing...aku mcm biasa la...sembang dgn semua org...kita org main futsal tiap-tiap malam minggu... Setiap kali aku dtg dan main futsal...aku mula terperasaan yg tingkah laku ku diperhatikan org....rupa-rupanya wife member aku yg bernama Natasha selalu memerhatikan ku dari jauh..sambil senyum nakal....aku pun senyum kembali...tapi dia pandai cover dari husband dia.... Nak jadi kan cerita husband dia nih ader kes polis..jadi pada hari husband dia naik mahkamah dia di jatuh hukum penjara 1 tahun kerana kesalahan dia...so bermula dari situ hubungan kita makin mesra...bukan sebab apa..husband dia suruh aku tengok-tengokkan wife dia...dlm hati aku berkata..takkan tengok jer...hahahha...nakal juga aku nih...ada suatu hari aku menemankan dia pegi klinik,deman katanyer...aku pun pegi la antar dia...bila aku buka pintu kete..dia senyum pada aku...senyuman dia buat aku cair..manis beb..dgn bentuk body dia yang mantap...breast dia yang gebu...bontot yang padat...boleh cair iman oooo... aku berimaginasi sebentar...oh ya...masa aku nak antar dia di aklinik..dia pakai skrit pendek n baju nampak pangkal dada...bila dia tunduk mcm nak terkeluar tetek dia...ussssss..tegang adik aku...tiba-tiba dia pegang tgn aku...dia kata" dear jom la kita gi tempat lain..." aikk..tadi kata deman....rupa-rupanya dia buat trik jer ..tak deman pun..cuma nak jumpa aku...fuhhhh...berdebar bila dia letakkan tetek dia kat peha aku..."sebenarnya i dah lama minat kat u..." tapi line tak clear....dia bersuara....sambil dia gosok manja peha ku.....ye ker...aku pura-pura tak tahu...dalam hati aku mcm dah tahu apa dalam kepala otak dia... sepanjang dalam kete dia asyik memuji aku je...kembang bontot aku kena puji..hahhaa...pas tu dia secara gentle..berkata"dear i want to do sex wit u"...... terkejut aku nasib baik tak masuk longkang....aku tanya dia..why me??dia ckp..bila main dgn husband dia,dia tak puas...dan selalu bayangkan yang aku sedang fuck dia....baru dia puas... wahhh..pucuk di cita ulam mendatang.... pas tu aku tanya dia apa kata klu kiter check i je... dia melonjak kegembiraan...tapi yg nyata adik aku lagi gembira....di pendekan cite kita pun check in hotel kat bandar S dan kebetulan waktu pun nak masuk malam...aku sempat tapau 3 botol wain....dia nih open minded skit.... bila dah masuk bilik hotel....tak sempat nak buka baju...dia terus terkam aku mcm harimau lapar....ermmmm...ermmmmm....geramnyer i kat u dear....i pun membalas setiap ciuman dia...ok klu mcm tu i nak u lepaskan geram u pada i...ok dia berkata samabil dicubitnyer batang aku.... pas tu aku buka wain...dan kiter minum sambil chat...abis 2 botol kiter org minum...aku pun dah rasa semacam jer...pening lalat...dia siap menari lagi.... jom ar mandi....aku pelawa....masa dia buka baju depan aku....rasa nak terkeluar biji mata aku..aku tgk dia membuka satu persatu baju dia dgn cukup seksi sekali...konek aku kembali tegang....sekarang nih dia dah berbogel dulu...aku mcm terpukau...body dia cukup mantap...putih gebu... errr...nice body aku bersuara.... tiba-tiba dia datang kat aku dan membuka baju dan seluar aku...aha..terpacak konek aku....malu beb... pas tu dia bisik kat telinga aku...dont be shy...i nak isap batang u puas-puas....ermmmm...wooooo..bestnye..hati ku menjerit..skrg kita berada dlm bathtup dan dia dah mabuk..aku pun sama...tiba -tiba dia tuang wain kat btg aku...dan seluruh badan aku....arghhh...sambil dia mula lancapkan btg aku....dan dia mula mainkan lidah dia kat kepala aku....aku mengerang sedap...ohhhhhh...ohhhhhh...ternyata mmg mantap isapan dia...setiap inci btg aku disedutnyer...sedap giler....aku pun minta 69...sambi dia isapa btg aku aku pun mula selak kan danging cipap dia dan mula mainkan lidah aku kat alur cipap dia....sambil aku ramas buah dada dia.... ermmmmm...wangi bau cipap dia...aku terus membelitkan lidah aku kat biji kelentit dia...dia mengerang lazat...arggggghhhhh...arghh.....keep going dear......aku pun sedut biji dia berkali-kali...makin banjir lubang cipap dia aku kerjakan....sambil dia tak lepaskan btg aku....setiap saat disedut...klu lepas pun cuma ambil napas je...fuhhhhh....abis telur-telur aku pun disedutnyer....srooott....sroootttt...perghh....lazatnyer dear...pas tu i masukan 2 jari kat lubang cipap dia yang makin basah dan berlendir....aku fucking finger sambil aku sedutkan biiji kelentit dia laju-laju....dia mengerang "argggghhhhh......sedappppnyer dear.....laju lagiiiii...plzzzzzzz......i rasa mcm nak pancut nih....plzzzzzzzzz...laju lagiiiiiiii!!!!!!dia meminta lajukan lagi...aku pun apa lagi...mula pasang NOS...sedut laju-laju sambil fucking finger laju...ooohhhhh yessssssss....ohhhhhhhh yessssssssssss.....ohhhhhhhhhh yessssssss.....dia mengerang kenikmatan...pas tu tiba tiba badan dia mengejang..sambil dia menjerit....ohhhhhhhhhhh yeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssss........arghhhhhhhhhhhhhhhhh....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh..dia dah klimax.....aku dapat rasakan air mani dia memancut-mancut sampai kena pada muka ku....wahhhh...panassss..mcm pegi spa.....hahahapas tu kita org berehat jap ...isap rokok dan sambil minum balance wain...pas tu biladah mandi bersih....aku pun angkat dia kat katil.....kita beromen....kali nih dia yg raider dulu....diciumnyer setiap inci tubuh aku....mmg gersang minah nih....sampai lubang jubur aku pun dijilatnyer....sedap gak...hahahah... slurpppp...slurppp...dihisapnyer batang aku...kembali tegang....aku pun ramas buah dada dia...sambil aku gentelkan biji kelentit dia.....teganag gile biji kelentit dia....bila aku gentel...pas tu dia kata...dear..i nak rasa btg u dalam pantat i nih...i nak u kongkek i puas-puas....dah lama i idamkan batang u dear....bila i berada dekat dgn u...biji kelentit i berdenyut-denyut minta u isap...truly dear...i luv u dear....penah skali dia masturbate kat toilet sbb tak tahan bila berada kat sebelah aku....wow...smpi mcm tu skali...aku pun layan je...maklum la dah mabuk...pas tu i hunuskan btg i bagi salam dulu...aku leretkan kepala btg aku kat alur cipap dia...basah sial....melekit kepala btg aku nih....ermmmmm...ermmmmm..jgn seksa i dear...dia merintih.....aku tekan kan kepala btg aku kat biji kelentit dia yg tegang tu...ohhhhhh..terara panas dan berdenyut...bila kepala btg aku kena dgn biji kelentit dia....aku nampak lubang cipap dia..dah mengemut-ngemut...minta di tujah....sayannnngggg...fuck me now.....pllzzzz.....i nak btg u sayang...dlm pantat i nih...plzzzzz.....aku pun tak tggu lama...aku letak kepala btg aku kat pintu cipap dia...terasa denyutan cipap ...pas tu i tekan perlahan..arghhhhh...ketat n padat.....wooow...mcm rasa pantat tanduk...perghhhh...aku tarik..tapi sangkut pada kaki dia,dia mengepit supaya aku tak leh lari jauh...pas tu aku benam kesemuanyer btg aku dal lubang cipap dia....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...sedapnyer btg u dear.....padat lubang cipap i nih....ohhhhhhhhhhhh.....mmg ketat lubang dia nih....pas tu aku mula henjut.....papp...pappp....papp....bunyi telur aku memukul bontot dia....dia dah mcm terbang langit biru setiap kali aku tekan batu meriyan dia......aku fokus...dgn henjut yang maha lazat....yahhhhhhh...yahhhhhhh...yahhhhhh.... berbagai posisi.......sampai berpeluh-peluh....aku.....mcm2 skil.....dia mengerang setiap saat....makin banjir lubang cipap dia aku tujahkan....nak sangat rasa btg aku....aku hentak scukupnyer.....sampai terkencing-kencing dia........ohhhhhhhhhhhhhhhh........lagi dear..... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........fuck me harder dia....... arghhhhhhhhhhhh...... aku rasa aku nak cum.....dear i rasa nak pancut la...ohhhhhhhhhhhh...dear pancut dalam dear...plzzzzzzzzzi pun rasa nak cum juga.....wah....dapat lesen pancut dalam nih.....aku mula mendayung laju........yahhhhhhhh yahhhhhhhhhhhh yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....rasa kepala kote aku makin kembang tanda air mani menuju laju.........arghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! berdas-das air mani aku ,aku tembak dalam cipap dia...sambil dia mengemut kemas btg aku........ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lazatnyer................ ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... rupanyer kami klmax sama-sama.....aku tembak dia...dia pun tembak aku........ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmg pengalan sex yg hebat aku lalui ari itu...esoknyer aku mc....begitu la pengalaman aku dgn wife org.....mmg best...lagi pun aku nih suka yg mature.

No comments:

Post a Comment