Thursday, 23 August 2012

PENSYARAH PUTIH

Aku seorang pelajar lelaki the IPT luar kampus di Pulau Pinang. Di akhir semesta lalu kami terpaksa mengharungi kursus yang di ajar oleh seorang pensyarah wanita dari england. Kursus kami mengambil masa 2 minggu. Didalam kelas itu aku seorang saja lelaki melayu . manakala yang lainnya perempuan cina dan dua wnita india dan 3 perempuan melayu. Ada 5 orang lelaki cina yang lain dalam kelas ini.

Nak pendekan cerita kelas kami mengambil masa hampir satu hari selama seminggu dan hanya break pada hari jumaat dan sabtu. Pensyarah kami seorang wanita ingeris berusia lingkungan 40an ..tinggi lebih kurang 175cm dan berbadan sexy..berambut perang hingga keparas bahu dan kulit mat salleh..kami panggil Ms Linda .

Dia aku fahami sudah mempunyai 2 anak dan bersuami yang juga seorang lecturer diUniversiti di UK.

Aku seoarng yang jovial dan selalu berselruh dalam kelas namun rajin membantu semua yang inginkan pertolongan termasuklah Ms Linda ini.

Ms Linda tinggal disebuah hotel di Batu Feringghi dan aku kerap mengantarnya pulang kelas jam 4 petang bersama teman kelas aku yang lain.

Nak jadikan cerita satu petang khamis Ms Linda seperti biase mananyakan aku untuk menumpang dan aku tidak keberatan menghantar nya seperti biasa. Namun pada petang itu tiada seorang pun teman kelas aku ikut sama kerana masing masing ada program tersendiri. 

Bagi aku inilah peluang pertama kali aku sendiri dengan Ms linda. Habis kelas Ms Linda yang perpakain skirt hitam paras lutut mengikut aku kekereta.

Dalam perjalan pulang kami bersembang pelbagai topik hinggalah ke topik perhubungan. aku difahamkan Ms linda jarang sekali bersama suaminya kerana kesibukan jadual antara mereka.

Ms linda sempat menanyakan diri aku dan bertanya sama ada aku mempunyai teman ataupun tidak ..aku kata aku dulu jatuh cinta dengan isteri orang dan kami telahpun putus kerana aku tidak mahu ganggu mereka berdua..dia tersenyum dan bertanya pada aku sama ada aku tidak mahu mencari yang lain...aku jawab sambil bergurau yang aku dah ada dia..dia tergelak sambil menepuk bahu aku yang ketika itu sedang memandu.

Kami semakin mesra bergelak dan ketawa dilam kereta hinggalah sampai ke hotelnya...dan bernawar aku untuk turun minum bersamanya..aku pun setujukerana aku mula ghairah tengok body dia yang solid.

Aku pun membantu membawa bukunya dan kami terus kebilik kerana dia aakn membuat minum teh untuk aku.

Kami masuk bilik dan aku pun meletakkan buku diatas meja dan terus duduk disofa manakala Ms Linda membuka tv. Ms linda pun minuman dan hampir kepada aku meletakan minumannya ke atas meja..dia berkata kepada 'lets drink' aku pun minum dan kemudian meletakkan cawan aku..

Ms linda bertanya pada aku pernah tak aku tidur dengan perempuan ingeris ..aku terkejut dan menjawab tak pernah..dan kau balas balik pernah ak dia tidur dengan lelaki selain suaminya..dia menjawab "no why should i..but if it is u..i might consider' aku senyum dan terkejut.

dengan jawapanaku itu.Mslinda terus berdiri dan mengajak aku berdiri sebelah dia ..dia kata nak ukur ketinggian dia dan aku...dia tersenyum mengatakan "hey we are about the same height" dan aku menjawab 'yes"..dan tanpa aku sedarai Ms linda terus memluk aku dan mencium aku sambil berbisik ketelinga aku" lets have a nice quite time together this evening" aku menganguk "ok' lalu dia mencium aku dimulut dengan lipstick merahnya aku pun mengkulum lidah ..kami berpelukan dan bertkar tukar ciuman di bibir..mulut dan etlinga..aku stim di buatnya...

Ms Linda terus membuka baju aku dan talipngang aku dengan pantas ..dan aku pula membuka bluse hitamnya dan baju dalam merah tanpa aku sedari aku hanya memakai seluar dalam dan Ms linda coli hitamnya dan panty berwarna kulit. Aku kagum melihat Ms Linda dengan badannya yang solid dan kulitnya yang putih kemerahan aku jilat habis..dia menarik aku terus kekatil dan kami berpeluka erat merasai kulitbmasing masing..,Ms linda berbisik pada aku"your body is so warm and i like your brown complexion" aku senyum sambil meraba badan Ms linda yang gebu tetapi kasar dan bebulu halus.

Kami berganti ganti posisi sekejap dia diatas dan kemudian aku pula ..sejurus kemudian Ms linda nampak tak boleh tahan dia terus membuka underwear aku dan terus menjilat dan menghisap ..aku kesedapan dia atas katil.."u like it " dia tanya aku..aku senyum "yes'...selepas mengkulum kesemua kote aku...dia bangun dan bertanya"u want to do the saem to me " aku un jawab..ok..tanpa berlengah dia terus baring dan memegang rambut aku mebndorong aku ke pantatnya yang putih kemerahan dan berair...aku lihat cantik bulu pantatnya yang perang dan aku pun terus menjilat hingga terangkat angkat punggungnya.

Dia mula menjerit kesedapan.."good' yes please dont stop dia mengeluh..aku pun enjoy etngok dia stim.. Habis aku jilat lubang jubur dia...dia tak abis abis memuji aku dan berkata dont stop please..i am cuming soon...hampi setengah jam aku menjilat pantatnya dan memegang kaki ms linda ketas..Linda nampak sexy bila dia mengakant kaki dan aku meraba peha dan betisnya..aku lihat kasutnya masih tidak tertanggal menampakakn sexy kakinya.

tak lama kemudian Ms linda kata"lets go for the big one " aku punsetuju dan dia terus memaksa aku masukkan barangaku kedalam antanya yang banyak air..alangkah sedapnya nya...

dia meraung beising dan mengigit tekingan dan bibir aku kesedapan.."i miss this a lot..please make me cum again dont stop baby'

i could pun stim sambul aku mendayunglaju aku peras teteknya yang cantik itu...aku tak tahan tengok ms linda layu dan aku akat pada dia"i think i wanna cum now"" oh yes please honey yes dia menjerit lalu aku melepaskannya kedalam dan dia menejerit oh god so gooood...oh so gooood..
aku puas dan baring ketas badanya dan dia memeluk erat selapsa itu..

Aku tak pulang malam itu kerana kami main hampir 4 kali hingga pagi esok nya. Aku puas dah dia kata dia sangat puas kerana pertama kali melakukan dengan orang asia dan yang lain dari suaminya..3 hari kemudian didalm kelas Ms linda berbisik kepada aku" u want to drop by this evening aku pun menganguk ya...

Sepanjang 2 minggu Ms linda tinggal di Penang.kami melakukan nya 4 malam..dan setiap malam hampir 3 atau 4 kali kami melakukannya..

Mulai hari itu aku cukup pengalaman dan pandai melayani wanita asing..aku mula ada confident bila main dengan perempuan asing..jadi jka sesiapa wanita yang ingin mencuba boleh cari aku kat kosong satu dua dua lapan lapan enam lima tujuh lapan

No comments:

Post a Comment