Friday, 31 August 2012

KEBETULAN

hello september 2008 waktu tu aku ada beli rumah kat sri permaisuri. dah lama kerja mesti la nak berharta. sebulan pertama mmg lancar. bayar kemas.. pegi ikea beli pekakas. seronok rumah baru. adik aku pulak sekarang pun da rajin la tumpang rumah aku sebab dia belajar kat cyberjaya nun.. sabtu ahad dia ada... malam lepas makan roti kat hijris, aku hantar adik aku nak balik kampung kat pudu, masa tunggu ni aku saje la tanya awek kat kerusi batu org menunggu.. rupa dia biasa, badan cun.. x tipu.. yg aku dengar setelah berbual dgn awek tu khabarnya dia nak pg jumpa kawan dia kat johor.. aku layan jer la..bual nye bual jadi kawan.. bagi num telefon.. budak ampang.. belajar poli.. lepas adik aku naik bas kat shell dpn tuh, aku start kete plan balik mabuk dan tidur..esok mancing kat ulu yam..malam tu bli corona beer kat hero supermart tup2 aku jumpa minah td , aku tanya dia, 'hi, kata nak pg johor.. kenapa johornye kat cheras?' dia jawab.. 'kenapa ?x boleh ke tipu lelaki?' aku da pelik.. dia x penah kenal pun aku, da kene tipu, so aku pelawa la minum kat IRC cafe blakng maybank tuh.. pendekan cerita... perempuan ni org sabah, tp lama dah duduk kat kl.. sekolah kl. duduk dgn makcik dia kat SS17 subang..makcik dia begaduh dekat rumah.. biasa la suami isteri.. jd dia back up la makcik dia.. dia kene halau..so aku ni hati baik , nak la tolong antar dia balik.. jadi aku nasihat la kat dia..jgn jd bodoh la.. kl ni bahaya la.. ramai perogol semua aku cerita.. dia setuju nak balik.. sampai kat federal highway, kitorang diam bisu.. last2 dia bukak mulut.. u x da rumah ke? i nk tido rumah u ley x? seem i rasa u ni baik la. mesti u x apa2 kan i... aku kalis aku duk umah family.. ye la, aku baru je beli penggantung asalamualaikum kat pintu umah...lg pun kalau nk main awek pun ada..ok sambung cite, bila dia dengar aku duk ngan family dia lagi la nk duduk rumah aku...aku cakap umah aku atuk aku lak dtg dari kg.. dia kata pun x kisah... aku cakap mak aku garang.. dia mula diam..sampai je dpn sunway piramid aku tanya la direction umah dia..dia tunjuk.. sampai umah aku tgk umah dia gelap.. kunci lagi.. ' dia kata; 'x pe la, u balik dulu.. jap g diorang balik kot..' aku pun cepat2 la blah.. tp bila aku tgk dia duk atas beg tu sedih lak aku..aku reverse.. turunkan tingkap , 'wei naikla.. ko tido umah aku, esok aku hantar ko., masa pejalanan aku diam je..singgah 7e bli rokok, bli la snack sket kot2 nk kunyah2, pasal aku ble cuti weekend ske layan tagged cari cikaro muda2, ajak dating. pempuan tadi lak diam je smpai rumah.. aku parking, ' dah jom..keting3 bunyi botol corona aku angkat,naik lif pun dia diam.. sampai je rumah aku pun on laptop, mandi salin baju tido...dia duduk je kat bantal2 ruang tamu.. rumah aku x da sofa..aku bg towel.. suruh tido kat bilik' dia tanya'' kata tinggal ngan family, kenapa x da org?. aku pun balas.. ni rumah sewa ayah... hehe tipu sunat.. dia mcm takut2 gak.. tapi aku mmg tau nye.. mmg dapat la palam dak ni.. aku nk confirm umur je dulu.. baru palam. aku pasang dvd bg dia tgk..kalau x nk tido lagi.. bebual.. blaja poli mana? ' poli pd' jawab dia.. boyfren mana? '' boyfren kat kg la... jawab dia tegas.. erm.. kalau boyfreen tau ni mau mau clash la korang ek.. dia jawap' dia bukan malaikat tau i wat apa semua' uih ganass.. Aku bukak beer offer dia.. ko minum?' .. erm beer kan? dia tanya.. ha'ah.. aku jawap.. minum2 borak2.. skali dia tnya aku... 'ko ni gay ke? aku eh! x la.. kenapa?' ko tgk aku mcm x da nafsu je... aku da blurr da nak jawap pe? ...aku balas.. aku ni da matang, apa2 hal ko nak tipu aku ke tah rancangan ko nak perangkap aku ke.. x naya aku.. dia kata aku gila.. aku chat jap ngan mimi ajak kua on sunday... aku tgk lak cite eli stone kat tv2.. awek td.. tido kat bilik.. aku telelap.. aku sadar je awek td baring sebelah aku..lancap.. mmg sial.. dgn tracsuit dak sekolah, aku pura pura tido.. saje je stim kan konek bia boxer terangkat.. jap2 dia pandang muka aku pastu tgk konek aku.. tp dia x pegang.. aku konon2 mengiring mengadap dia.. dia stop.. pastu tgn seluk lg kat suar dia.. aku lak x tahan.. apa gila ko duk diam je.. mmmg la gay!! aku pura2 tejaga, dia bingkas.. matikan tv, kalis cakap tolong tutup tv.. dia masuk bilik.. aku kumur mulut listerine, terus bukak pintu bilik dia, tgk gosok.. aku tutup balik, cakap sori, '' ei, sori.. ko kalau nak selimut ko pakai je cadar tilam tu.. kalau sejuk tutup aircond. aku jerit kat pintu.. dia bukak pintu tnya aku '' nampak ke''? nampak apa aku tnya pura2... ko jgn bodohkan aku bole x, dia marah lak aku.. aku pun suka la.. so, aku ajak di " ok la, ko share selimut dgn aku.." malam tuh aku palam.. dia umur 19, budak poli jurusan perdangangan yg paling best skali aku main.. kebetulan.. mmg padat walau x dara.. bulu2 halus.. cipap x masin.. kulit anak sabah mcm cina.. tetek dak 19 taun .. mmg kecik la.. dia suruh aku ajar dia style pe aku ske.. aku pun layan la... kulum? x best.. prefer main pepek.. air dia likat.. aku benam pun ..perghh.. mmg padat, pastu dia tolak aku.. dia nk lancapkan aku smapai kuar air.. i just can say,.. ok dear.. hahaha.. pakai air liur campur air mazi aku, jap kang isap lak.. .. aku pancut.. kat tetek..lap pakai selimut.. aku romen2 dia .stim. benam lagi...hayun2 , jerit2 dak tuh.. aku pancut je dalam.. mampus la dia.. aku relax jap.. minum.. haus gle.. masa minum aku pk apa lak aku nak try..hehe aku nak fuck asshole.. pasal aku nk try.. aku masuk balik .. bg dia air.. belen air aku sapu kat pepek dia.. lancapkan dia..'' ey, jangan la.. '' aku korek2 lor kua mani aku tadi... aku selet lak kat lubang bontot dia.... dia layan je.. aku tekan je dia elak..'' you gila ke hah!!.. aku cakap.. ala,i cme nak try je.. bole la.., dia blah pg bilik dia.. aku datang lak bilik dia.. aku paksa.. aku hayun dulu pepek dia ..dia da alpa.. aku pun try nak masukkan.. x dapat.. susah.. mmg x bole.. aku paksa..korek2 akir dia sapu..aku cucuk lg. tebukak sket.. aku tekan lagi.. dia kata '' ah! gatal la.. sakit ..." aku jawap. abis da temasuk ni camna.. aku tekan je...dia kemut..tekeluar kepala konek aku.. ah.. main je la pepek..aku main lagi..pancut lak kat muka.. dgn x basuh aku balik bilik master dgn dia terus tido... apa yg kebetulan kat sini, masa aku tunang dengan awek kesanyangan aku.. dia ada.. dia ada ikut rombongan perempuan.. aku gabra da.. benda baru belaku 3 bulan lepas.. cuak o0o0o aku..lepas majlis, aku dekat dia.. tanya.. ko ni sapa ha sebenarnya.. dia jawab" awek ko tu adik bongsu bapak aku..kenapa?.. aku diam..dia cakap" tp kalau ko nak kn aku..anytime aku bg dgn ikhlas" aku da seram... aku just kata thanks.. tp baru2 ni.. dia ikut aku ,my fiance pg cameron.. masa my fiance keluar cari beteri camera.. aku main dia lagi... kebetulan dapat....

No comments:

Post a Comment