Saturday, 14 July 2012

AWEK MAT SALLEH

Lepas Rosa tanya aku nak yang mana...aku kata "I want lick your tits...can I?"
"Y not...e on" pelawa Rosa.Apalagi....aku pun berhentilah menyapu losyen kat badan dia.Seronoknya aku masa tu....selalu aku tengok dalam blue filem pompuan mat salleh kena isap puting,kali ni aku ader can buat practical....
Aku mendekatkan muka ke dada Rosa...aku pandang kedua dua puting tetek dia...yang mana satu aku nak nyonyot dulu nih?Mana syok nyonyot direct ek?mestilah ramas ramas dulu...kata hati ku lalu aku pegang tetek dia,tangan kanan pada tetek kiri dan tangan kiri aku pada tetek kanan dia.Aku sentuh dengan hujung jari dulu...perlahan lahan,dari pangkal tetek hingga ke puncak puting...berulang ulang.semakin lama semakin kuat aku urut.Aku dapat rasakan,tetek Rosa yang tadi lembek kian keras berisi,nafas dia pun semakin kencang.Puting dia pun dah menegak,masa tu aku tengok tetek dia betul betul cantik...aku tak boleh tunggu lagi nih,aku terus jilat tetek kanan dia..berulang ulang sementara tangan kanan aku meramas tetek kiri dia.Aku nyonyot gila gila tetek dia sampai puting dia jadi panjang..aku gigit aku tarik dgn gigi perlahan lahan ,aku sapu dgn hujung lidah aku....sementara mata aku menjeling muka Rosa,aku tengok dia memejamkan mata,mulut dia separuh ternganga...aku tukar pulak...takkan side kanan ajer,side kiri pun nak jugak.Aku buka mulut luas luas...aku bagi tetek kiri dia masuk kedalam mulut aku sepenuh penuh yang dapat.....
Nafas Rosa kian kuat mendesah...."Good boy"...katanya perlahan.Tangan kanan Rosa memegang bahu aku sementara tangan kiri dia aku nampak menggentel kelentit ..sesekali Rosa mengangkat punggung dia dan menghempas hempaskan dek kesedapan.Lepas tu tangan aku meraba cari puki dia...mana dia nih...
Aku dapat...dah berlendir dah pun,aku main mainkan alur yang ditengah puki dia dgn jari hantu aku.Tangan Rosa mencari sesuatu pada benda di bawah pusat aku...dia pun dapat jugak....
Dia pegang dgn lembut,kelima lima hujung jari dia menyentuh pangkal penis aku tanpa mengena pada tapak tangan dia lalu dia tarik ke hujung kepala penis yang bertakuk....berulang ulang dia buat,sampai budak kecik tu naik menyinga.
Tangan aku meneruskan peranannya...
ku tekup tangan ku di puki Rosa...penuh....figure puki dia macam nih,warnanya putih kemerahan ada birat birat sikit,daging di kiri kanan nya tembam macam bantal tapi lembiklah...alur ditengah tengah dia.ada gelembir warna coklat,biji kelentit dia menyentil keluar..tak susah carik pun.Aku teringin nak jilat puki dia nih tapi aku takut aids...setakat isap tetek tak pa lagi brader...
Tak pa,aku nak kongkek dia pakai jari aku..nanti lepas ni aku carik kondom.Baru aku balun betul betul...
Aku selak puki dia,dgn tangan aku...merah berseri dari atas sampai kebawah.Perlahan lahan aku masukkan jari hantu tangan kanan aku kedalam vagina dia....tarak rasa apa...kosong!!
Masuk pulak jari telunjuk..semacam ajer dier.Masuk jari manis...dah tiga jari aku kat dalam cibai dia...baru aku dapat rasa dinding vagina dia...macam berbijik bijik halus kat dalam tu.Air puki dia jangan cakap lah...meleleh leleh,melekit ..aku terus menyaukkan tiga jari aku kat dalam puki dia sementara mulut aku tak berhenti henti menyonyot puting tetek dia tak berhenti henti silih berganti.
Aku masukkan pula kali ni jari kelingking aku...dah empat jari aku kat dalam tu...dah separuh daripada tangan masuk barulah aku rasa puki dia sendat.Aku pun melajukan kayuhan tangan aku (lenguh jugak...)
Kali ni Rosa,mengangkat ngangkat punggung dia berulang ulang kali sambill tangan kiri dia semakin kuat
menggentel biji kelentit...batang konek aku dia dah lupa langsung.
4 jari aku tinggal ibu jari saja belum masuk...terus memainkan peranan,sesekali aku rasa ada angin keluar
menghembus dari dalam vagina Rosa seolah olah macam terkentut pulak puki dia nih...aku rasa ada 15 minit aku dok proses lubang cipap Rosa .

Tiba tiba Rosa menggelepar...
"Ohhh...yeesssss...no..no..nooo.."katanya sambil mengancing gigi.Melihatkan keadaan itu..aku melajukan
kayuhan tangan aku.
"Aaahhh....I love this....oh yesssssssss...oooooohh. goodnessss.....
aarhhh.....noo noo noo..stop it....stop....stoppp it..ittt..st...st..o..ppp......it..
Rosa memegang tangan tangan aku dari meneruskan kayuhan,dadanya ku lihat berombak ombak bagai selepas berlari dalam acara 100 meter..tiada perkataan keluar dari mulutnya ketika itu.Ketika itu aku tahu Rosa dah orgasm dah,aku pulak puas hatipun walau tangan lenguh mengerjakan puki pompuan mat salleh sekor nih .Aku pun menarik keluar tangan aku dari puki dia...dan...kebiasaannya aku suka mencium dulu bau air burit perempuan,ianya bagaikan satu kenikmatan.
Aku pun mengangkat tangan aku yang belum berbasuh yang bersalut dengan air lendir si Rosa,lalu ku hidu untuk kenikmatan yang selalu rasa...tapi...rupa rupanya....puki dia ni harapkan cantik ajer...dah la lubang besar boley tanam tiang letrik,bauuu dfierrr...mak datukkkkk...aku nak ceritakan dia pun mahsyukkk kat engkorang pun tak da perkataan daa......
ptooiihhhh.....
Lepas tu aku cuci tangan aku.....Rosa tarik aku...wah sekarang dia nampak lebih mesra.Dia kucup bibir aku...dia cuba nak hulurkan lidah dia masuk dalam mulut aku...tapi aku mengelakkan dengan hormat,aku buat buat ambik barang jatuh.Manalah tahu,dia ada kuman aids dalam air liur dia...tak idup lama la aku jawabnya.
Lepas tu,kami pun pakai balik baju...semasa tu aku dengar
ada sesuatu bergerak di dalam semak berhampiran tempat kami mandi tadi.Aku tak pasti,samada bunyi binatang atau pun ada orang mengendap kami......,lantaklah laa...


"Now,this is my turn".....
giliran aku pulak membalas serangan Rosa,ni dia....amik kau Rosa....aku pun menyentuh hujung puting tetek kanan Rosa dgn lidah aku...smoothhhh...Rosa macam tersentak pulak..kedua tangan aku memegang pangkal tetek dia,aku pun ramas pelan pelan sambil menghisap dgn gaya yang penuh klasik(macam iklan Benson & Hedges plak..)Rosa dah mengerang...suara erangannya menambahkan berahi suasana ketika itu....aku jilat,jilat dan terus menjilat sampai basah kedua dua tetek Rosa dgn air liur aku.Kali ni tangan kanan aku meraba mencari kuih apam Rosa....aku kuis kuis bijik kelentit,Rosa mengelinjang kegelian.Aku celupkan jari hantu aku kedalam lubang cipap dia...satu,dua,tiga jari aku menyauk lagi ..kali ni aku tarik keluar aku bawa ke hidung aku lagi..nak tahu busuk ke tidak lagi..keh,keh,keh...
hmmmmm...okey jugak..tak macam hari tu,kali nih kurang sikit tengik dia.Aku turunkan muka aku ke sasaran terbaru aku.....puki si Rosalind!Aku tengok Rosa dah main ramas ramas kedua tetek dia sendiri..mata dia separuh terbuka..putih ajer..mana pi mata hitam dia?asyik sangat lah tu....aku mulakan serangan all out aku dgn hujung lidah aku menjilat di tepi puki dia,tak boleh direct lagi.....nanti dulu bangggg....aku jilat bawak keatas,Rosa mengelus ngelus,...aku pelan pelan jilat bibir luar faraj dia yang menggelembir,Rosa angkat cipap dia ..aku stop...aku cuba turun ke bawah....ada bau sikit..tak jadik aku,kensel kensel.Kali nih ,lidah aku menyerang bijik kelentit dia yang tersentel..aku pun hisap sambil menarik menarik menggunakan bibir aku..aku hisap lagi,aku jilat aku nyonyot nyonyot...yang Rosa pulak tak abis abis dengan mengelinjang...mulut dia bercakap patah patah perkataan yang aku tak faham..kadang kadang cakap Inggeris..kadang kadang macam cakap German.Aku terus meromen puki Rosa macam aku romen puting tetek dia jugak.Tiba tiba Rosa tarik kepala aku..antara dengar dengan tidak aku dengar perkataan "Fuck me..fuck me...fuck me...pleaseeee....."
Time tu kote aku setengah keras,belum betul betul high...tak pa aku try boh kat pintu vagina dia...demi atas permintaan Rosa.Bubuh punya bubuh...sekali tu..celepoop...bunyi dia masuk..aik senangnya masuk,tak payah tunggu keras pun konek aku boleh masuk.Tapi Rosa nih more experience,dia pegang pinggang aku dia oleng olengkan punggung dia...aku pulak kesedapan,apalagi budak kecik yang separuh tidur kat dalam cibai dia tu marah,mengembang tak kerkira...aku pun mula menggerakkan punggung...aku tikam lubang puki Rosa semau mau nya...Rosa memeluk pinggang aku dgn kaki dia..ayunan sorong tarik bermula...aku hentakkan kepala butoh aku ke dasar cibai dia..entah berapa kali,aku tengok kat cermin dihujung katil..pangkal konek aku dah memutih dengan lendir dari faraj Rosa...
macam macam style aku buat dengan Rosa,sayangnya aku tak ada camera video...lagi pun masa tu mahal,kalau ada boley aku tunjuk bagi engkorang tengok...
Tiba tiba Rosa menggelepar agak keras sikit...dia nak mai lah tu...aku pulun laju sikit...tangan dia cengkam bahu aku...."ooohhh.... aarhhhh.......ohh yeah..oh yeah oh yeah..i'm coming ,I'm coming now..baby...." kemudian entah apa lagi perkataan tak pulak aku paham.Selepas tu....keadaan dia steady..tinggal aku meneruskan dayungan yang masih tak kesampaian ke pantai....kemudian kami buat doggie style...masa tu aku kais kais lubang jubor dia....Rosa kalihkan kepala pada aku..aku ingat dia nak sound ke apa ker....tapi dia tanya pulak"U like it...wanna try my ass"...
Aaaaaa......macam nak melopong aku dengar,bukan pasai apa..terlampau syok nak balas lubang jubor dia macam selalu aku tengok dalam blue filem.
"I like your ass...it look great"kata ku membodek.Rosa lalu memegang kedua punggungnya,menyibakkan lubang juburnya untuk aku jilat..tapi aku tak nak jilat..aku ludah dulu kat situ lalu aku cucuh kepala zakar aku kat pintu jubor dia....perlahan perlahan.aku tekan kedalam,ketat sikit tak macam puki dia..sedikit demi sedikit ..last sekali tinggal telur aku dua biji yang tak dapat masuk,nasibla.....
Mata Rosa dah tetutup dek kesedapan.....aku pulak sedang menghayati kenikmatan yang tak terhingga..sekali sekala,Rosa mengemut...bagaikan satu dunia milik aku....
sorong tarik bermula lagi...sedap..sedap..sedap..itulah perkataan paling sesuai kalu aku nak beritahu engkorang...
Rosa pulak mainmainkan biji dia ..aku melajukan kayuhan.....sebab aku rasa aku nak terpancut...
dan....

ohh no......

srrooooopppp....air mani aku memancut kat dalam jubor Rosa.....Rosa tersentak dengan pancutan tersebut.Aku betul betul puas dengan permainan Rosa...walaupun barang dia teruk,tapi nilah permainan yang aku rasa ada kelassss....
Selepas itu....boleh dikatakan hari hari kami mengongkek...asal ada masa terluang saja..jadik!!
La ni semua tinggal memori dalam lipatan kisah hidup aku...
Rosa pun dah balik ke German...dah kawin dah pun.

No comments:

Post a Comment