Thursday, 21 June 2012

ADIK ANGKAT

Aku baru sampai di rumahku di kampung. Dah dua minggu aku tak balik kampung kerana ada urusan di Kuala Lumpur. Aku bukannya kerja di sana tetapi ada urusan menjadi broker. Macam macam barang kujual termasuk tanah dan barang-barang mistik seperti delima merah, rantai babi dan sebagainya.

Biasanya kubalik kampung pada hari Jumaat. tetapi hari Selasa aku dah balik kampung yang menyebabkan isteriku terkejut kerana kubalik awal.

"Awal balik bang," katanya ketika dia ambilku di bandar dengan kereta Vivanya pada jam 7 petang.
"Minggu ini banyak urusan ditangguh, jadi lebih baik balik kampung dulu," kataku.

Malam itu isteriku yang bekerja malas masak.Jadi kami order nasi goreng di kedai sebelah yang bafru tiga hari buka. Sebenarnya kedai di belakang rumah kami bukanlah kedai tetapi rumah teres dua tingkat corner lot yang dijadikan kedai makan siap dengan skrin tv besar. maklum ajalah sekarang musim bola piala Euro.

Di taman kami memang tiada kedai makan kerana taman kami baru sahaja dibuka tiga bulan lalu. Maka di kedai baru itulah ramai orang lepak tengok bola sambil menikmati makan makanan bergoreng. Penghuni-penghuni bujang tak perlu pergi ke kampung sebelah yang lebih kurang 2km dari taman kami untuk belikan makanan.

"Kita beli nasi gorenglah bang,"kata biniku.
"oklah," jawabku.
Biniku buka pintu dapur dan panggil pelayan perempuan untuk order dua bungkus nasi goreng.

Ketika isteriku mandi, kudengar handphonenya berbunyi menandakan masuk sms.

Aku buka handphonenya dan lihat ada sms dari nombor yang tidak disave. Sms itu kata dia dah sampai di tempat yang dijanjikan. Aku syak mesti sms itu dari kawan lelakinya.

Isteriku tak tahu aku dah baca sms dari lelaki yang tidak dikenali.

Aku turun ke bawah menonton Astro. Biniku yang sudah siap mandi terus ke dapur tanya pelayan dah siap ke nasi goreng yang ditempah.

"kak, kita belum masak lagi. Pukul 10 baru masak," kata budak tu.
"Tetapi kenapa tak cakap tadi? kami duduk tunggu juga nasi goreng. Tak jadi orderlah. Cancel, " kata biniku dan beritahuku nak keluar untuk beli nasi goreng di bandar.

Aku terus menonton tv ketika isteriku keluar. Sejam kemudian baru dia balik.

"lamanya beli nasi goreng,' kataku.
"beli di bandar. Orang pulak ramai," katanya. Memang taman kami dengan bandar sejauh 10 km. Pergi balik dah 20km. Kalau jalan tak jem, 20 minit pergi balik dari bandar.

Aku syak biniku sambil order nasi goreng itu dia bertemu dengan kawan lelakinya dalam sms tadi di kedai makan di bandar. Aku tak sempat salin nombor handphone lelaki itu untuk siasat siapa lelaki yang cuba mengurat biniku.

Bila biniku masuk bilik air, kucek handphone biniku dalam handbagnya. biasanya dia berani letak handphonenya di mana-mana tetapi aku hairan kenapa dia letak handphonenya dalam hand bag dan ditutup pula. Dia bimbang lelaki itu smsnya lagi kot, fikirku.

Aku buka dan lihat sms itu sudah dipadam. Rugi aku tak salin nombor handphone lelaki itu masa dia mandi tadi.

Malam itu masa kumain dengan biniku, kutanya siapa yang sms dia pakai nombor handphone 014 tetapi dia diam.

"mana ada," katanya.
"Saya dah baca sms tadi. Dia kata dah sampai,' kataku.
"Tak adalah. Adik angkat," katanya.
"Awak pi jumpa adik angkat ke?' tanyaku.
"tak adalah," nafinya lagi.
"Nanti terangkat," kataku ketika sedang menghisap teteknya. Kami main malam itu dengan penuh kepuasan kerana aku beritahu biniku aku tak kesah dia ada boyfriend ke, adik angkat ke asalkan dia bahagia. Senang sikit aku bebas dengan girl friendku di Kuala Lumpur. Dia tak perlu call aku banyak kali aku ada di mana setiap malam kalau dia sibuk dengan adik angkatnya.

Biniku kurang cerdik. Masa dia mandi pagi itu aku cek missed calls dan received calls dalam handphonenya. Ternyata ada nombor hp 014. Aku pun siasat nombor hp itu dengan pura-pura tanya Mamat dan dia jawab salah nombor. Aku pun tanya siapa dia. Dia pun jawab namanya Kadir bekerja di pejabat kerajaan. Orangnya baru 35 tahun lebih muda 10 tahun dari biniku. Sudah beristeri dan ada anak dua orang.

Aku pun suruh kawanku mengekori keretanya ke mana dia pergi. Selepas jam 5 petang Rabu itu, dia ada jumpa biniku sekejap minum air. Kawanku, Halim kata memang nampak mesra mereka berdua.

Pada petang  Jumaat itu biniku kata esok dia nak pergi kuantan dengan bossnya Ani.

"Pergilah,"kataku.

pagi esok, bila biniku keluar jam 8 pagi, aku suruh kawanku ekori kereta biniku dan buat laporan dari masa ke semasa.

"Keretanya diparking di Shell dan dia naik kereta Kadir ke Kuantan," lapor Halim pada tepat jam 8.30 pagi.
"Ikut dia ke Kuantan," kataku.

Halim mengikut kereta Persona kadir ke Kuantan. Tepat jam 9.30 pagi, Halim call dari Kuantan.

"Mereka singgah di Grand Continental minum di coffee house," lapor Halim.
"Ikut mereka jangan sampai mereka tahu siapa u," kataku.
"U jangan bimbang, i kenal casher hotel ini. I pergi ambil bilik dulu. Bila dia nak cek in, i dah ada dalam bilik itu tengok apa dia orang buat,' kata halim.

Halim terus jumpa casher hotel kawan baiknya. Dia terus ambil kunci. Dia kata kalau orang dalam coffee house nak cek in, beri kunci bilik itu dan suruh dia isi borang macam biasa. Kawannya amat faham apa yang Halim buat.

Seperti diduga setengah jam kemudian, Kadir mara ke receptionist dan mengisi borang check in bilik. Biniku masih menunggu di cofee house. Kadir terus masuk lif dan hilang ke tingkat 6. Bila dia masuk bilik, dia terus sms biniku yang berada di dalam cofee house. Oleh kerana mereka masuk berasingan, jadi orang tak suspect mereka bercouple.

Halim sedang sembunyi di bawah katil di bilik itu. Kadir tak tahu Halim ada di situ yang akan merakam perbualan mereka.

Aku terima sms dari Halim yang mengatakan jangan call dia. Hanya sms saja kerana handphone sedang disilence bunyinya.

"bini u dah masuk bilik," sms Halim kepadaku.

Kadir terus merangkul biniku di pintu bilik. Mereka berkucupan dan terus Kadir memimpin biniku ke katil. Apa lagi mereka pun beromen di atas katil.

"mandi dululah sayang,' kata biniku.
"okay, kita mandi berdua,"jawab Kadir.
 Mereka pun melucutkan pakain masing-masing sambil  berbogel terus masuk bilik air. Halim tak berani keluar dari bawah katil untuk melihat mereka dalam bilik air tapi oleh kerana pintu bilik air tidak ditutup maka Halim dengar perbualan mereka berdua.

"Besarnya tetek Zi," kata Kadir sambil menghisap kedua-dua belah tetek biniku.
"kadir punya pun besar," kata isteriku sambil meramas-ramas kote Kadir.
"nak hisap," kata Zi.
"Hisaplah,"kata Kadir. Zi pun terus menghisapnya.
"Keras macam batu. Suami punya dah lembik. Tak sia-sia ada adik angkat," kata Zi.
"hahaha," ketawa kadir.
"Nak jilat kak punya," kata Kadir.
"Jilatlah," kata Zi sambil baring dalam bilik air.kadir pun terus jilat nonok biniku.

"Kak bangun. Kak menunggeng. Kita main doggy," kata Kadir. kadir pun masukkan kotenya ke dalam lubang kakak angkatnya.
"Sempitnya kak," kata Kadir.
"Besarnya Kadir. Panjangnya. Sedap Kadir," kata biniku.

Lama juga mereka doggy. lepas itu mereka mandi bersama sambil berkuluman lidah. Lepas meeka lap tubuh mereka, terus Kadir dukung biniku ke katil.

"Gagahnya adik angkat. Suami tak pernah dukung,' kata biniku bila Kadir mendukungnya ke katil.

Mereka terus main secara missionary biniku duduk di bawah, Kadir duduk di atasnya. Selepas itu biniku duduk di atas.

"Sedapnya. Bila batang keras begini cepat kak Zi nak keluar air ni,' kata biniku lagi.

"Aaaah,aaah,aaah," kata biniku yang sudah orgasme. Kadir suruh biniku menunggeng di atas katil dan sekali lagi dia hentam biniku secara doggy style.

Kali ini kadir pula yang cepat muntaha. Lepas main mereka berehat.

"berapa lama sewa bilik?" tanya biniku.
"Dua jam," jawab Kadir sambil memeluk biniku di atas katil. mereka berdua telanjang bulat.
"Sebelum balik nak lagi,' kata biniku.
"Okay. Kita rehat dulu nanti kita sambung balik," kata Kadir.

Halim yang duduk mendengar di bawah katil stim walaupun tidak melihat permainan mereka berdua.

Setengah jam kemudian mereka main lagi. kali ini lebih ganas.

"Sakit. I tak pernah main lubang dubur," kata biniku.
"I masuk sikit sikit. sedap kak," kata Kadir.
"Memang sedap,' kata biniku bila diliwat Kadir secara perlahan-lahan.

kemudian mereka check out. Biniku keluar dulu dan menunggu di kereta. 10 minit kemudian baru Kadir keluar dari bilik itu. 10 minit kemudian baru halim keluar dari bawah katil. batangnya yang keras mendengar perbualan di antara kadir dengan biniku.

Petang itu isteriku balik. Aku nampak banyak yang dia shopping di Kuantan. lepas main dengar kadir, kadir ajaknya shopping beg tangan, baju, seluar jeans dan kasut. memang hebat adik angkatnya.

"Lama gi Kuantan,"kataku.
"Ani servis keretanya lepas tu ajak shopping. Dia yang belikan semuanya ini," kata biniku.

Dalam hati, aku berkata, Ani gi servis kereta ke, atau pukimu yang kena servis oleh adik angkatmu.

malam itu aku keluar menemui Halim dan Halim mainkan semula tape perbualan antara biniku dengan Kadir.

malu aku kepada Halim kerana biniku mencurangiku.

"Bukti dah ada, kau tunggu apa lagi? Kau nak jadi suami dayus?" kata Halim.
"Malam ini aku istiqarah mahu tanya Allah wajarkah aku menceraikan biniku," kataku sambil berlalu dari situ.

Seperti yang dijangkaku akhirnya biniku diangkat oleh adik angkatnya.













3 comments:

  1. Buat cerita ke atau betul betul ni....atau nak bagi sedap cerita ni...habis tak pukul ke lelaki tu yang kacau bini abang

    ReplyDelete
  2. tu lah btg tak besar..cian dia

    ReplyDelete