Friday, 5 February 2016

WATI DAHAGA

Beberapa tahun dulu sewaktu aku di Kuala Lumpur , ada staff perempuan baru yang jadi receptionist di tempat kerja aku. Di sebabkan aku salah seorang senior management staff. So dia panggil aku Encik Dan la..tapi aku ni tak suka sangat orang panggil aku macam tu…cukup la dengan nama. Yang canggihnya dia ni potongan badan dia….wow…yang dalam seluar tu tak diam jadinya…kat office ni office boy semua pasang jerat. Aku pun fikir jugak dapat bagus ni. Dia ni someone wife dalam linkungan 26.


Selepas 6 bula bekerja dia dapat promotion jadi PA aku.Satu hari dia datang office aku untuk discussion pasal last minute project submision.That day dia pakai blouse terbuka kat dada. Masa dia tunduk nak exlain kat aku nampak semua buah dada dia ..pakai bra lace yang nipis…nipple kemerahan …my dick get so stiff and because of my dick size I feel so painfull……….tak tahan masa ni…rasanya dia tahu aku nampak buah dada dia…dia buat tak kisah aje….sepanjang perbincangan tu dick aku ni asyik keras aje…dah kemana pergi otak aku entah le…..


Kami habis jam 8 malam so aku ajak dia dinner dulu sebelum balik. Okay saja…..masa dinner tu dia cerita la..dia dah kawin anak seorang ..hsband main luar..sebab dia jumpa panties perempuan lain dalam kereta husband. Dah banyak kali dah…….aku ni lagi la teringin nak rasa……entah bila ya……Habis dinner bila nak balik dia bagi tahu tertinggal purse kat office. Tak apalah aku kata..kita singgah ambil on the way back..


Sampai kat office gelap aje…mana ada orang jam 11 malam. Nak masuk tak boleh..tapi aku ada password dan kunci . Mau tak mahu terpaksa teman kan dia…dah tu hujan pulak lebat masa tu. Dari parking lot ke office basah habis. Masuk dalam office merayau cari suis tapi tak boleh jugak sebab black out…dalam gelap ni teraba-raba ke meja dia.


I dah jumpa Dan my purse, kata Wati


Okay..let go …balas ku


Bila dia berjalan ke arah aku tiba-tiba dia terlanggar aku dan kami terjatuh atas lantai…..secara spontan aku terpeluk dia dilantai dan muka dia tersembam ke muka ku…….


Emmmm…..sorry kata ku..


That okay…..balas wati……


Waktu nak bangun tu aku peluk dia sebab dalam gelap ….and my hand was holding her ass…..opsss ..sorry wati…I feel nice …wati kata.. Hmmm ..dalam hati kata why not I try to kiss her So Aku cium bibir dia…lidah menghisap setiap titisan air liur dari bibir wati…menerjah kedalam mulut dan menjilat setiap inci lelangit …… Hug..hummm…..ahhhhhhhhhhh….keluhan keluar dari mulut wati……nafsu terlalu tinggi ku kira waktu tu…..baju yang basah sebab hujan pun dah jadi kering oleh bahang nafsu…… Dari mulut aku hisap telinga wati..ke leher dan ke dadanya…


Do it to me Dan….I want to tear each part of you……


Satu persatu aku tanggalkan butang blouse Wati…….breast dia masih dalam bra lace …..aku unhook bra Wati…dan mula menghisap putting nya..susah benar sebab tenggelam…..aku sedut dan hisap macam bayi kecil …aku mula menggigit-gigit keceil putting Wati….Setipa bahagian tetek wati aku jilat……aku turun kebagian perut….dan jilat semula ke bahagian tetek Wati……Her breast is so firm about 34…..My dick ni punya la keras…macam nak pecah seluar……..


Dalam hati memang nak fuck this Wati tonight……let her remember me…..forever…..


Wati dah kuat bunyi suara nya……..Dan..please…suck it more….more…I want to come …..coming…ing……gosh….dammm good…….wati coming sewaktu aku asyik menyoyot dan meramas buah dadanya….


Shall we continue tempat lain seba aku tak selesa di office ni…


She said…my place…..my parent is not arround and my husband didn’t stay with me anymore now……bisik wati….


Kami cepat-cepat berpakaian dan terus ke rumah wati…..dalam kereta kami diam saja……sampai kawasan rumah dia…gosh…..her parent much be rich….punya besar rumah……


Masuk saja dalam…wati tutup pintu and we start to kiss each other…..wati terus melucutkan setiap pakainannya…cuma yang tinggal panties G-String…aku ni bila tengok G-String lagi la keras menggila……..berahi……she take off all my cloth and leave only my Calvin Klien Boxer……trill kata Wati……


We atarted to kiss ech other……Wati baring di ruang tamu……aku mula mencium dan menjilat setiap bahagian Wati..dari hujung rambut..aku belai dan cium di hujung dahi ……hidung wati aku jilat dan cium……terus ke telinga…aku hembus perlahan-lahan…meremeng bulu roma wati


AHHHHHH…….EMMMMMMMMM……I’m wet honey……


Bantal-bantal kecil yang di pegang Wati..di ramas…bagai nak hancur rasanya bantal tu……kalau di ramas batang ku entah macamana rasanya…..


Aku kembali mecium Wati…..puas rasanya berciuman dan melihat reaksi wajahnya…….di ofice kan gelap..ini cerah…..nampak segalanya…….muka wati layu..aku menhisap lidah Wati dan entah berapa banyak air liur wati dalm mulut aku……. Ahhhhhhhhh….kuat bebar suara Wati….semakin kuat semakin bernafsu aku….


Aku kembali ke buah dadanya..indah..subur….dan masih enggelam putingnya…..aneh….jarang di pakai rupanya…..seluruh buah dada Wati penuh dengan air liur ku…..aku menggigit lembut daging pejal buah dadanya…..aku sedut dan entah berapa banyak tanda merah di buah dadanya aku sendiri tak tahu……


Aku mula turun keperut dan menjilat bahagian pusatnya……..Wati merenget manja dan tak senang duduk jadinya….. seterusnya…aku turun ke bahagian pussy wati…..basah meleleh…G-String panties…banyak mana sangatla dapat menutup kesemuanya…..aku jilat dan menyelinap masuk lidah ku di celah panties dan menyentuh bulu-bulu halus Wati……


Take me Dan……I beg you……I’m so horny…………please……..fuck me …..


Aku masih menghisap dan menjilat kemaluan Wati dari luar dan celah panties….terkejang Wati sekejap…dah coming la tu…..


Mula menurun ke bahagian paha dan membelai dengan hujung lidah……aku hisap dan terus menjilat…tereangkat-angkat kepala wati dari atas carpet di ruang tamunya…….lidah aku terus turun ke bahagian buku lali dan aku masukan lidah di celah-celah jari kakinya……


OOOOOO….my God……I never feel like this……You are damm good……aku masih mahu explore setiap bahagian Wati……don’t have to rush ……let enjoy it Wati……..Setiap kali aku jilat jari kakinya…berdenyut-denyut ku lihat pussy Wati….. Turn arround Wati…..


Bila Wati berpusing menirap……aku semakin bernafsu…Wati cuba memengang zakar ku…..be patient honey…you will touch it later…I want you to let you have the pleasure first……..jawab ku..


Please Dan..I dah tak tahan ni…….let me see you dick…..


Aku buat tak kisah ..dan kembali mengusap punggung wati…bulat . pejal..dan paling ghairah …panties dicelah punggung Wati…sebab tu aku suka G-string….. gigitan kecil dan ramasan pada ass Wati ku lakukan…..aku usap dan menjilat alur punggung Wati …menggigil nya …….


Dah hampir 1 jam oral sex ….entah berapa kali wati klimak entah la…mata dah kuyu angat…bila tengah stim bayangkanlah muka mana….. Aku pusing dan wati menolak ku ke lantai…..boxer ku ti rentapnya..dan tersembul dick aku… Dan………….gosh…really tick and huge…..urat dick you sampai timbul ye…….bisik Wati di telinga……


Wati mula menghisap…..di jilat bahagian kepala zakar…dengan rakus dia kerjakan kepala zakarku…lidah nya menyucuk hujung akar…terangkat aku dan bagai nak terpancut mani ke dalam mulut………sikit demi sedikit kepala Wati turun kebawah hibgga separuh zakar aku dah masuk ke dalam mulutnya..air liur meleleh keluar dari mulut…….tanpa membuan masa Wati memainkan sebahagian zakarku dengan tangannya….kesan air liur tadi melicinkan pergerakan…….zakarku terlalu tegang dan keras tapi aku masih boleh menahan mani dari keluar…itulah kelebihan yang aku ada……


Berdenyut-denyut zakarku……


Emmm…..Dan…I boleh rasa dick you semakin menegang……….wati terus pula menhisap telur ku…..wow……….melayang badan ni……..


You want my dick now……..aku bersuara…..


Do it..pump..it…stick it…….I’m yours baby………..


Wati kembali menelentang…….terkankang……..melelih air mazi keluar melimpah…….Wati pegang kepala zakarku dan memainkan di hujung kelentitnya……. Agggggggg……………..fushhhhh….kuat benar bunyi keluar dari mulut Wati….


Sedang wati memainkan di hujung pussy….tiba..tiba……zuppp..aku terus tekan masukan dick aku…separuh masuk…dan Wati………. OOHHHHHHHH…yes…….damm good…huge babyyyy……………melopong mulut wati… Aku mula pump in and out……more honey..more…….akhirnya aku tekan kesemuanya masuk …ooo..oh..oh…..so deep …..harder ..harder…………


Aku mula tari kembali keluar….tinggal hanya hujung akar dan terus tekan kembali……..nasib baik rumah wati kosong…kalau tidak mau satu rumah dengar suaranya……bau air pussy wati menaikan lagi nafsu ku…….semakin di tekan semakin banyak air yang keluar……basah bulu wati…dah tu pussy nya masih ketat….aku respect dia ni punya barang………….


Wati meluruskan kakinya dan mengepit zakarku…….sedap betul…terasa tembamnya pussy dia…….kami bercuiman semela manakala zakar masih lagi terbenan keluar masukk……..sambil bercium tangan ku tak lepas merapa setiap bahagian tubuh Wati dan bermain di breast ……aku turunkan tangan ku kebawah…sambil menekan keluar masuk tanganku berain di kelentit wati….aku ambil tangannya dan bermain bersama …….


Dammm you…so good…I’m…coming………dan aku terus menhentak kuat………… Oohhhhhhhhh…………


Aku masih belum sampai…………dah dua jam begini…masih kuat berdayung kami berdua…….. Turn your back babe…….


Wati menirap dan meluruskan badannya……..aku mainkan dick aku di celah pehanya dan terus masukan ke pussynya dari belakang…..menjerit kuat…………more baby more…….


Bila aku pump dari belakang nikmatnya makin sedap sebab Wati mengemut dengan lebih kuat lagi……sambil menhentak aku pegang ass wati dan terus menunggangnya dari belakang……….


Ummm..um……ummmmmmmmm…………


Bergoyang badan wati…….kelihatan buah dadanya juga turut bergoyang……aku mula meramas dari belakang……sambil buluku bergesel di bahagian punggungnya…………….it nice…..honey………….I’m cominggggggg………………ooooooooooooooo


Wati kembali menelentang,…..aku kembali memasukan zakarku dari hadapan…….sampai kembang dan terbuka luar faraj wati di kerjakan……..aku masukan kembali kedalam faraj …….zakarku kembali menegang di dalam pussy Wati…


Wah…you can still go on Da…Yes baby balasku..


Zakar yang mula menurun kembali menegang di dalam pussy wati……Aku ankat kepala wati dengan tangan dan biarkan di dadaku…..separuh badannya terangkat dan aku kembali menerjag faraj wati…hampir setengah jam…aku rasa dah nak klimaks……


Aku semakin menekan …….suara kami derdua jelas kedengaran….ohh…umm….yeees..yeahhh usssh…..


I will shoot inside you baby……..yes..dan do ..it………..nowwwwww…….


Aku benamkan dan terus memancutkan semuanya dedalam faraj wati…………Ohhhhhh go are good honey kataku….you tooo…..


Aku lihat jam dah 4 pagi waktu tu…..nasib baik esok hari sabtu tak kerja…..


Pagi jam 7 aku bangun …dan pulang ke apartment ku……Wati kata nak datang ke apartmentku malam nanti…………….


Why not …..I will take your ass this time balasku… I never do that… Me too watii Okay we try honey……………


Hubungan aku dengan Wati berjalan hanpir 3 tahun…..kadang-kadang di office pun jagi…dia datang tak pakai panties…..sambil bekerja aku seluk dalam skitnya…..kadang-kadang aku fuck dia dengan hanya menyelak skirt yang di pakai waktu lunch kat office……nice to try something different…..

Thursday, 4 February 2016

FUCKING MY FRIEND'S MOM

"I don't know Jenny, it's just like he doesn't care 
about me anymore. He's more worried about his job. When 
we have sex, he only takes care of himself and then he 
goes to sleep. I haven't had an orgasm in years."

My ears went on full alert when I heard this. I have 
been trying to find a way to fuck Mrs. Hudson since I 
was 13. She has been my fantasy when I jack off or have 
sex for years. 

Mrs. Hudson, or Stacy, as she liked to be called, is 36, 
about 5'4", and looks to be a 36"-24"-36". She has 
beautiful dark brown hair and a face that makes her look 
10 years younger. She reminds me of Minka Kelly in the 
face. She is the perfect example for beauty in my eyes. 
She is also my friend Nick's mom. 

Let me tell you about myself. My name is Jason Mandi. I 
am 15 years old. I am 5'10" and have a very athletic 
body from being a tri-sport athlete and going to the gym 
regularly. I've been told I look like a younger Channing 
Tatum. I am popular with the girls for that and also the 
fact that word got around the school that I have a huge 
dick. It is about 8.5" and almost as thick as my wrist. 

I've been told I look older and that has allowed me to 
get "lucky" with a few senior girls and even get to 3rd 
base with a student teacher of mine, but that story is 
for another day. Anyways, as you may have guessed I'm 
pretty confident in my ability to get girls. 

As soon as I heard about Stacy not having any sexual 
satisfaction, I knew this may be my best chance at 
getting lucky with her. I just had to make a good plan.

I was in the bathroom when I heard this, and I starting 
to masturbate thinking about fucking that sweet ass from 
behind. I stroked my huge cock until stream after stream 
shot from the tip of my cock and hit the wall in front 
of me. I cleaned the mess up and went back to Nick's 
room to play PS4. 

"What the hell took you so long man?"

"Sorry dude, you can't rush a good shit."

"Whatever man. I took your turn so here." I grabbed the 
controller and started playing Battlefield. We continued 
playing until we decided to go to bed. I just laid there 
thinking about what I can do to convince Stacy to fuck 
me. 

***

The next morning we got up and went down to eat 
breakfast. Stacy was cooking bacon, eggs, and waffles. 
And Mr. Hudson was sitting there ready to eat and get to 
work. 

"Smells delicious Stacy!" I said as I walked in. 

"Why don't you show your elders some respect kid, and 
not refer to her by her first name." Mr. Hudson said. 
God I hate that guy.

"It's okay honey. I prefer to be called by my first 
name. I told him to call me Stacy."

"Whatever."

Mr. Hudson thought he was the shit. He spent 3 years in 
the Navy before getting relieved for PTSD. He is now the 
manager of our local power plant and feels like he can 
boss everyone around. 

Mr. Hudson ate quickly and left. Nick said he had to go 
to the mall to meet his girlfriend, so he left as well. 
That just left me and Stacy. We just made some small 
talk. The whole time I was staring at her tits. I 
noticed her nipples harden while we were talking. Was 
that because of me? I was confused. Either way it caused 
me to get a hard on. Luckily it was blocked by the table 
so she couldn't see it. I didn't want to scare her away 
and ruin my chances. I decided I should probably head 
home now.

"Thank you, Stacy, for that delicious breakfast. I wish 
I could stay a little longer and talk with you but I 
have to go and clean my room before my mom freaks. Ha, 
ha!"

"That's fine sweetie. And you can come back and talk 
anytime you want. You are a joy to have around. And I'm 
sorry about my husband. He's just angry all the time for 
some reason."

"Oh don't worry about that. It's okay. I don't know how 
he's angry when he's married to a beautiful woman like 
yourself. That would make me the happiest man in the 
world."

"You're such a sweetheart," she said while blushing. 
"Your future wife is going to be a lucky lady. She gets 
to marry such a handsome man and he treats her great."

I gave her a hug and lowered my hands right above her 
ass while pressing my semi-hard cock against her waist. 
Then I left. As soon as I got home I immediately went 
upstairs to the bathroom and jacked off. There was 
definitely something more going on there than a normal 
conversation. This might be easier than I thought. She 
invited me over there anytime I wanted and I was going 
to take advantage of that. 

The next Friday, I went back there, knowing Nick was at 
soccer practice and Mr. Hudson was at work. I went up to 
the door and knocked on it. She answered the door 
wearing just a robe. 

"Hi Jason. Nick's at basketball practice right now."

"I know, but I was bored walking around the neighborhood 
and thought I'd stop by and we can continue our 
conversation from last week." I smiled at her. 

"Ok sweetie. Come in. I just got out of the shower. So 
let me go change real quick."

"Don't worry about it. I don't mind you in just your 
robe. You look good no matter what you wear." This 
caused her to blush and look away. 

She sat down on the couch and I sat down right next to 
her. She seemed to tense up and tried to scoot away from 
me. 

"You seem a little tense Stacy, why don't I give you a 
massage?"

"I don't think that's a good idea."

"Why not it's just a massage, and I just want to make 
you feel good."

"It's stuff you say like that that makes me 
uncomfortable with 'just a massage'." 

"Well I'm sorry if I make you uncomfortable, but I just 
wanted to give you a good massage because you seem to be 
stressed whenever I come over here."

"Well I have been stresses, but it's none of your 
business why."

"It's just want to help Stacy. You shouldn't have to be 
stressed right now. Just relax and let me give you a 
good massage. My ex girlfriend said I gave the best 
massages."

"Ok fine. Just be gentle." That's all I needed. My plan 
started out good so far. She turned away from me and I 
went to work. I could tell she was loving it.

"Ohh wow this is amazing! I've never had a massage this 
good."

"I told you I gave good massages. Now will you tell me 
what's been stressing you out? I want to help."

"It's personal Jason. I don't feel comfortable talking 
about it. Especially with my son's friend."

"Ohh I see. It involves you and your husband. Is he 
hurting you in anyway?"

"No! It's nothing like that. It's just....it's just like 
I don't matter to him anymore."

"I'm gonna be honest Stacy. I overheard you talking to 
your friend last weekend. About your husband not 
satisfying you in certain areas." Her face got bright 
red.

"Oh My God! You heard that?!?!? I'm so embarrassed!"

"There's no reason for YOU to be embarrassed. It's your, 
and excuse my language, dick husband that should be 
embarrassed that he can't even satisfy his wife in bed. 
If I was you husband, I would make you my number one 
priority." As I said this I turned her to face me. "Let 
me satisfy you Stacy. Let me make you feel the way your 
husband can't." With that I pressed my lips against 
hers. 

I put my hand on the back of her head and held her 
there, but she didn't seem to try to push away. I parted 
my lips and she did the same. I slid my tongue in her 
mouth and we kissed like that for probably 5 minutes. 

"Wow!" She exclaimed. "You are an amazing kisser, but 
it's not right what we're doing. You're only 15 and I-
I'm..." I pressed my finger over her lips.

"Shhhh. That's not important. What's important is you 
feeling good, and that's what I'm doing. Just go with it 
and I promise I will make you forget about your 
inadequate husband. Alright?" She just nodded her head. 
I gave her a quick peck on the lips and then I stood up 
and took off my shirt. She seemed impressed by my body 
as she reached up and rubbed my abs. 

I then unbuckled my belt and jeans and slowly slid them 
down. Now all I was in was my boxers. I grabbed her 
hands and put them at the waistband of my boxers. I told 
her to pull them down. She took a deep breath and then 
did as she was told. When she saw my dick, which was at 
her eye level, her eyes grew big. 

"Oh my god!"

"You like it?" I asked her smiling. 

"It's huge! It's bigger than my husband's and it isn't 
even hard." I chuckled at that statement. She's never 
going to want to fuck her husband again after today.

"It gets bigger baby." I placed her hand around my cock 
and watched her amazement as it grew in front of her. I 
grabbed it and pressed it to her lips. She was hesitant 
at first, but when she opened her mouth I shoved my cock 
in there. She just sat there for a second, but then I 
felt her tongue move around my cock. 

She closed her eyes and went to work. I told her to take 
off her robe and she did as she was told. She had the 
perfect tits. They barely sagged and looked huge on her 
small body. Her nipples were about the size of a half 
dollar and we're as hard as a rock. I reached my hand 
down and lightly pinched her nipple. She started 
moaning, which felt amazing with her sucking my dick. 

"I'm about to cum baby! Don't stop though." That's all 
she needed to hear. She swallowed my cock. All the way. 
I've never had that happen to me, and so that sent me 
over the edge as I shot my cum down her throat. To my 
amazement, she swallowed every drop. 

"Let's go up to my room." She winked at me and grabbed 
my hand to drag me up to her bedroom. When we got up 
there she laid down on her back and spread her legs. I 
got down and started to kiss her thighs. I slowly moved 
up until I got to her pussy. Then I gave her one light 
kiss on her clit. She started to moan. I then lightly 
blew on her pussy, and this drove her wild. 

"Fuck baby, don't tease me like this!" So I flicked her 
clit with my tongue. I liked her pussy lips for a minute 
until I decided I'd be nice. I then ate her out.

"Oh my god! Fuck! Fuck! Don't stop. Please don't stop. 
You're so fucking good. Please don't fucking stop! Fuck 
I'm cumming baby. I'm actually fucking cumming!" She 
bucked her hips in the air and I felt her juices hit my 
face. I crawled up and kissed her on the lips and then 
we swapped tongues. It got me so horny knowing she was 
tasting her own juices. While we were kissing, I grabbed 
my cock and started rubbing it along her slit. 

"Ohh fuck baby. Stick it in. I want that huge cock in me 
right now!" I placed my cock in position and slowly 
pushed it in. 'My god her pussy was tight.' I thought. 
'Her husband dick must be like 4 inches.'

I pushed my cock all the way in. And then I pulled it 
out until just the tip was in her pussy. I did this a 
few times, then I started picking up the pace. I could 
tell she was enjoying it.

"Fuck. Fuck. Fuck. You're so good at this. Holy shit. 
I've never felt this good during sex. You're so much 
better at this than my husband and you're only 15!" 

"I've had practice Stacy. And I told you I want to 
satisfy you in ways your husband cant. Obviously he's 
not cut out for this sex thing. But don't worry baby I'm 
here for you."

"Fuck baby. This pussy is yours anytime you want it. My 
pathetic tiny dick husband won't be getting any of this 
pussy anymore. You now own my pussy!" 

"I'm about to cum baby. Let me cum inside of you."

"Ohhh. Do whatever you want to me. I'm your slut now. 
I'll only listen to you." That drove me over the edge. I 
shoved my cock all the way inside of her and shot my 
load deep in her pussy. I pulled my cock out and told 
her to get on her knees and clean my cock off. She was 
obedient. She got down on her knees and sucked my cock 
like her life depended on it. I knew she was mine now. 

When she cleaned my cock off we decided we should go get 
dressed before nick gets back. So we went down stairs 
and got our clothes on, and 5 minutes later Nick walks 
in.

"What are you doing here Jason?" he asked.

"I just got here about 10 minutes ago, I thought you got 
back at 6:00."

"No, practice ends at 6:30."

"My bad, well I figured we could hang out tonight."

"Sorry man, I'm going to Jessie's tonight. I'm actually 
about to leave right after I take a shower. Maybe 
tomorrow?"

"Sounds good, but do u mind if I wait here for a little 
while. I don't feel like going home back to my little 
sisters."

"I don't care man, do what you want." Nick ran up stairs 
and quickly took a shower and left. As soon as he left, 
I looked over at Stacy, and we started making out. She 
had more clothes on this time, so I reached under her 
shirt and started massaging her tits and pinching her 
nipples.

"Mmmm that feels so good baby," she moaned softly.

"Remember when you said your pussy was mine?"

"Mmmm, yeah."

"I'm going to fuck you in front of your husband. I want 
to show him how a real man fucks a girl as sexy as you. 
I want him to see a high school kid fuck his wife better 
than him."

"Oh baby, I don't think that's a good idea. I could go 
to jail if he tells anyone."

"He won't tell anyone. I'll make sure of it. He's 
probably gonna be to embarrassed to tell anyone that a 
15 year old kid had a bigger dick and fucked his wife 
better than him. It'll be funny."

"I just don't know..."

"You said your pussy was mine anytime I wanted it and I 
want it when your husband's here. If not, then I guess 
we won't fuck anymore."

"Fine! We will fuck in front of him. Just don't stop 
fucking me." I smiled at this. She really is my slut. 
I'm going to fucking love this.

We fucked one more time, and made our plan. At around 9 
pm, Mr. Hudson walked through the door. His face when he 
saw me in my boxers sitting on his couch was priceless. 

"What the fuck are you doing here?" 

"Just enjoying myself," I said as I winked at him. When 
I said that, his wife walked into the living room in 
just a robe. She walked right up behind me and started 
to rub my chest.

"WHAT THE FUCK IS GOING ON HERE!" 

"Why don't you just sit down there John." I said as I 
pointed to the chair sitting across from the couch. "Let 
me show you how to really please a woman, since you're 
incapable." 

Stacy then walked around the couch and got on her knees 
in front of me. I pulled my boxers off and she started 
sucking my semi-hard cock. John just stood there is 
disbelief. He had a look of sadness and betrayal on his 
face that I couldn't help but laugh. Stacy turned around 
and looked at him.

"Do what he said John. Sit down in that chair. And watch 
Jason do what you have failed to do our entire 
marriage." I've never heard Stacy so bossy, but I liked 
it. John listened and sat down. Stacy then returned to 
sucking my cock, which was now at full staff. This was 
awesome.

"Look at my dick John. This is what a real dick looks 
like, not that child's penis you got. Your wife loves my 
cock as you can probably tell. Ha, ha!" Stacy then went 
crazy on my dick. By far the best blowjob I've ever had. 
I could tell I was close.

"Take off your robe sweetheart." She did as she was 
told. "Now move back a little and turn to your left. I 
want your husband to see you get covered by my cum."

"Mmmm okay baby!" She winked at me and did as she was 
told. I started pumping my cock in front of her face. 
Within second I was blasting her face with stream after 
stream of cum. I looked over at John. His face told me 
he's never seen that much cum before. 

"Why don't you bend over and face your husband."

"As you wish master." Wow. That was fucking hot. She 
just basically admitted to her husband that she belonged 
to me now. She bends over just like I told her. I get up 
right behind her and place my cock right at the edge of 
her pussy.

"Are you ready baby?"

"Yes! Fuck me now!" So I shoved my cock deep into her 
pussy.

"Ohhh fuck. Yessss! Ahhh ahhh. Oh my god. Uhhh uhhh. You 
see this john? Uhhh. Fuck. He's a better lover than 
you've ever been. And he's only 15! How does that make 
you feel?"

He just stared at the ground. "Why? How did this 
happen?"

"Well Jason was nice enough to give me a massage to 
relieve my stress from dealing with you. I told him how 
you haven't been pleasing me in bed and he was happy to 
help me out. He ate me out and that was the most 
pleasure I've had in years. And don't get me... ohhhhh 
yesss... don't get me started on his magical dick. In 
ten minutes he has given me more orgasms than you have 
given me our whole marriage. 

"Ohhh fuck! Don't stop baby. Ohhh and john. If you don't 
want people knowing that a 15 year old can satisfy your 
wife better than you, I'd keep this our little secret."

"Do you understand her John?"

"Yes," he said quietly. I could tell all his dignity was 
gone, and I loved it. 

"You're wife is mine now, John. You'd better get used to 
it. She is my personal slut and I'm going to fuck her 
over and over again right in front of you, and you will 
just sit there." I was really getting into this, I 
almost forgot I had my cock in Stacy. I was getting 
close again. 

"Where do you want my cum John. In your wife's pussy or 
all over her again?" He just sat there quietly. "I asked 
you a goddamn question. Fucking answer me John!"

"I don't care."

"Fine. Where do you want it baby?"

"Cum inside of me! Fill me up with your cum Jason. Get 
me pregnant. I want your baby. I want John to raise this 
kid knowing he is yours. Please cum deep in my pussy!" I 
pushed my cock as deep as it will go and emptied my 
balls inside of my new slut. And pulled my cock out.

"Remember what we did earlier? I want you to do that 
again." She got on her knees and started sucking my cock 
again. She kept going for about 5 minutes until I felt 
like I was going to cum again. 

"Lay on your back. This cum is going all over your sexy 
body." She did as she was told and I sprayed her with my 
cum. She was completely covered. To my surprise she 
scooped some up with her finger and ate it.

"Mmmm delicious. I love my man's cum!"

"Welcome to your new life John. I'm the new man of the 
house, so get used to it. You can sit there and 
masturbate for all I care, but you're not getting any of 
'MY' pussy. Isn't that right Stacy?"

"He's right John. He is the only one that can fuck me. 
Once you learn how to please a woman then I'll let you 
have sloppy seconds, but we both know that will never 
happen, so Jason is my new lover. And he is a good one 
too."

Wednesday, 3 February 2016

ANAK JIRAN



Selepas habis peperiksaan STPM dan sementara menunggu keputusan aku bekerja sementara sebagai pembantu di sebuah pusat asuhan kanak-kanak. Di tempat itu aku kadang-kadang diberi tanggung jawab sebagai guru mengajar kanak-kanak tersebut. Biasanya aku ditugaskan mengajar mata pelajaran bahasa inggeris dan matematik.



Aku menyewa di sebuah rumah teres yang berdekatan dengan tempat kerjaku. Jaraknya hanya beberapa ratus meter sahaja dan biasanya aku berjalan kaki saja ke tempat kerja. Pada suatu hari rumah kosong di sebelah rumahku sudah ada penghuni baru. Jiran baruku itu ialah sepasang suami isteri yang mempunyai anak lelaki tunggal. Amir, demikian nama anak lelaki tersebut baru berumur 12 tahun dan menuntut di tahun enam sekolah rendah berhampiran taman perumahan tempat tinggalku.


Aku bertuah kerana mendapat mereka sebagai jiran. Mereka sangat peramah dan tidak kurang juga sangat mengambil berat. Pernah sekali mereka tolong mengangkat pakaianku di ampaian kerana hujan bakal turun. Jiranku yang kupanggil Kak Norehan dan Abang Salim itu telah menganggap aku sebagai adik mereka.


Aku tinggal seorang diri dan selalu balik ke rumah waktu tengah hari. Kalau rajin aku akan memasak untuk makan tengah hari. Aku jarang membeli makanan luar kerana kebanyakan makanan luar tidak sesuai dengan seleraku. Dan lagi perutku yang sensitif ini tidak tahan dengan makanan yang diproses kurang bersih. Kak Norehan dan Abang Salim jiranku pula kedua-duanya bekerja sebagai kakitangan kerajaan dan mereka pergi kerja seawal enam pagi dan pulang hanya selepas pukul 7 malam. Hanya anak mereka Amir yang ada di rumah selepas tamat waktu persekolahan pukul dua petang.


Dipendekkan cerita, semasa aku dan Kak Norehan berbual kosong pada suatu petang, aku mendapat tahu yang anaknya Amir hanya makan tengah hari sekiranya dia rajin membeli di warung dalam perjalanan pulang dari sekolah. Sekiranya Amir terlupa untuk membeli makanan tengah hari, dia akan tunggu makan malam dengan ibu bapanya.


Kasihan pula aku mendengarnya. Kebetulan pula aku hanya makan tengah hari seorang diri di rumah. Jadi aku memberi cadangan yang Amir boleh singgah sekejap di rumahku selepas balik dari sekolah untuk makan tengah hari. Pada mulanya Kak Norehan berkeras menolak cadanganku. Tapi bila aku mendesak maka Kak Norehan bersetuju dengan cadanganku. Dia akan membayar kepadaku atas khidmat sukarelaku itu. Dan lagi dia rasa Amir ada yang memerhatikan jadi dia dan suami taklah risau sangat.


Minggu pertama Amir di rumahku, dia datang selepas balik sekolah kira-kira pukul dua petang dan pulang selepas habis makan kira-kira 30 minit selepas itu. Amir agak tinggi orangnya dan berkulit putih macam ibunya tapi agak pemalu. Apabila bercakap denganku dia selalunya menundukkan kepala. Mungkin juga dia belum biasa denganku dan anak kesayangan ibunya.


Semakin lama kami semakin rapat. kini Amir akan pulang ke rumah selepas menonton DVD ataupun membaca majalah di rumahku. Aku pun sudah biasa dengan kehadiran Amir. Rasa seperti adik sendiri pulak. Apalagi adik-adikku tinggal bersama ibuku di bandar lain yang jaraknya kira-kira 60 kilometer.


Pada suatu hari Amir sedang menonton DVD kegemarannya di ruang tamu ketika aku mengambil keputusan untuk mandi. Seperti biasa aku akan menutup pintu bilik dan menanggalkan pakaian untuk mandi. Tetapi pada hari itu entah macam mana pintu bilikku tidak tertutup rapat seperti biasa. Aku hanya menyedari ada sepasang mata di celah pintu apabila aku sedang berjalan ke pintu dalam keadaan bogel untuk mengambil tuala yang kusangkut di belakang pintu. Terkejut dengan keadaan itu aku menendang pintu itu dan terus ke bilik mandi. Mandiku pun terasa seperti tidak basah kerana terasa geram bercampur malu terhadap Amir.


Keluar sahaja dari bilik mandi dengan masih berkemban aku terus meluru ke arah Amir di ruang tamu. Kali ini aku bertekad untuk memarahinya sedikit sebanyak. Sebaik sahaja aku buka pintu bilik aku lihat Amir tengah duduk memeluk lutut di atas lantai sambil mulutnya menyebut ‘mintak maaf’, ‘mintak maaf’ berulang-ulang kali. Tiba-tiba hilang rasa marah malah sekarang timbul rasa kasihan. Aku duduk di sebelahnya dan bertanya kenapa dia buat macam tu.


“Amir tak sengaja kak. Amir nak ketuk pintu nak beri tahu Amir nak balik.” Jawabnya tergagap-gagap.


Bukan salah Amir, fikirku. Aku yang salah kerana tidak hati-hati menutup pintu tadi. Amir kelihatan takut bercampur terkejut. Aku rasa Amir dalam keadaan lagi teruk berbanding aku. Seumur hidupnya dia tidak pernah melihat badan perempuan, tiba-tiba hari ni dia melihat sebentuk tubuh yang bertelanjang bulat di depannya.


“Tak apalah, bukan salah Amir. Kakak yang tak tutup pintu dengan rapat.” Aku memujuk Amir.


Aku terduduk di sofa di belakangnya dan kemudian aku menarik Amir untuk duduk di sebelahku. Lama kami terdiam, aku ambil remote control dan buka saluran kegemaranku. Aku cuba memulakan perbualan untuk melupakan peristiwa tadi. Lama selepas itu barulah aku melihat Amir pulih dari terkejutnya dan mula hendak bercakap.


Tetapi perangainya kini sedikit lain. Ketika bercakap denganku, matanya sekejap-sekejap akan memandang ke arah dadaku. Baru aku teringat yang aku masih lagi berkemban. Sudah lama aku berkemban dan tuala yang kupakai sudah longgar menampakkan lurah buah dadaku. Anehnya aku juga merasakan sesuatu. Selepas ku tahu Amir sedang menjeling ke arah dadaku, puting buah dadaku mula menegang.


Aku kasihan pada Amir. Aku tau dia masih budak dan dipenuhi dengan perasaan ingin tahu. Aku pula kerana peristiwa tadi sudah mula stim. Nak tunggu boyfriendku balik dari oversea bermakna perlu tunggu lagi setahunlah. Lalu aku tanyakan padanya apa yang dia lihat tadi. Dia hanya menunduk tidak menjawab. Amir hanya membisu.


“Amir nak tengok lagi?” Aku menduga dan mengacah Amir.


Amir kelihatan tersentak dan serta merta memandang mukaku. Aku mengangkat kening untuk mendapat kepastian. Aku dapat lihat mulut Amir sedikit terketar-ketar seperti ingin mengatakan sesuatu.


“Boleh ke?”


Aku menyandarkan belakangku di sofa. Amir dari tadi lagi duduk disebelahku dengan badannya menghala ke arahku. Aku teringat balik ketika aku buat oral sex dengan boyfriendku kira-kira 6 bulan lepas. Di tempat yg sama, cuma orang berlainan. Aku sudah stim dan akan aku gunakan Amir untuk penuhkan nafsuku.


Amir dari tadi tak bergerak-gerak, terkejut agaknya. Aku meninggikan dadaku dan mengeliat di hadapan Amir. Aku beri isyarat mulutku ke arah buah dadaku. Selepas itulah baru Amir menggerakkan tangannya ke arah tuala yang kupakai. Amir membuka tuala yang melekat di tubuhku dengan sangat perlahan. Padahal bukannya susah. Sekali tarik sahaja akan buat tualaku itu terlondeh. Tapi aku biarkan. Aku ingin lihat apa yang Amir fikir dan buat pada pertama kali.


Tualaku sudah terbuka. Kini badanku ditatap oleh Amir yg masih duduk di sebelahku. Matanya terbeliak memandang buah dadaku yg tegang. Aku boleh rasakan yang buah dadaku betul-betul tegang pada masa itu. Putingku juga tegang dan tajam ke hadapan seolah-olah ingin tercabut keluar. Sementara itu aku silangkan kakiku. Aku tidak bersedia untuk menunjukkan cipapku pada Amir. Kelihatan hanya bulu-bulu tundun berbentuk 3 segi di kawasan cipapku.


Aku kemudian mengeliat sekali lagi dan meletakkan kedua-dua belah tanganku di atas kepala. Aku kmudian menyuruh Amir buat apa sahaja yang dia nak. Kali ni dia tidak menolak. Dia duduk makin rapat ke arahku hingga badan kami bersentuhan. Dia terus memegang kedua-dua buah dadaku dengan tangannya. Dia cuba mencekup buah dadaku tapi tidak muat memandangkan tangannya yang kecil. Selama beberapa minit Amir membelek-belek buah dadaku. Diangkat yang kanan, ditarik-tarik puting yang kiri. Aku biarkan sahaja. Sebenarnya cipapku sudah mula basah.


Kerana tidak tertahan aku tanyakan pada Amir samada dia ingin menjilat atau tak. Amir seperti terkejut. Agaknya dia fikir aku akan keluarkan susu. Aku katakan padanya yang orang dewasa juga hisap tetek. Dia lantas menghalakan mulutnya ke arah putingku sebelah kanan. Semasa menyonyot putingku, tangan kirinya meraba buah dadaku sebelah kiri. setelah aku rasa puting kanan ku sakit aku suruh dia berubah ke puting kiri pulak. Berulang kali putingku dinyonyot.


Tak terkata betapa enaknya bila tetekku dinyonyot. Keenakan itu menjalar di sekujur tubuhku hingga air maziku makin banyak keluar dan membasahi cipapku. Ketika Amir masih lagi menyonyot putingku, aku tolak badannya dan aku selimutkan balik badanku dengan tuala. Aku buat jula mahal. Amir terpinga-pinga dengan tindakan spontanku itu. Aku katakan padanya yang aku boleh rahsikan apa yang dia buat dengan syarat dia kena jilat cipapku. Amir buat muka tidak selesa. Agaknya dia tak pasti dan kebingungan, sepertinya dia tidak tahu yang cipap boleh dilayan dengan pelbagai cara. Kalau boyfriendku pulak, time aku offer cipapkulah time yg dia paling happy.


Nak tak nak Amir terpaksa akur. Aku bukakan kembali tualaku dan aku suruh Amir duduk di bawah, di hadapanku. ketika Amir di hadapan aku kangkangkan kakiku. Sekarang aku betul-betul berbogel bulat di depan Amir. Amir dapat melihat jelas semua barang sulit padaku. Amir katakan padaku dia tidak tahu nak mula dari mana. Baginya inilah pertama kali dia melihat kemaluan perempuan secara dekat.


Aku pegang kepalanya dan aku halakan ke arah cipapku. Aku lihat hidungnya tertusuk di tengah cipapku. Kemudian aku suruh Amir jilat-jilat bahagian itu. Amir menggunakan tisu untuk lap air yang keluar. Aku rasa agak terganggu ketika dia berhenti untuk mengelap jadi aku suruh dia jilat dan telan. Jangan kisahkan air itu. tidak lama selepas itu aku rasa aku hampir klimaks. Aku memberitahu Amir yg aku akan pancut pada mukanya. Dia tak menghiraukan aku. Akhirnya, ketika Amir tengah menjilat-jilat keletitku, aku pancutkan air yang sangat banyak dan laju ke arah muka Amir. Amir terhenti dan berundur sedikit kerana terkejut. Dia meludah-ludah air yang sedikit sebanyak termasuk ke dalam mulutnya. Aku betul-betul puas. Sudah 6 bulan aku tidak merasa dijilat sejak kekasihku keluar negara. Hari ni aku ada seseorang untuk lancapkan aku.


Aku lihat seluar Amir agak membengkak. Aku raba bahagian pahanya dan terasa ada benda keras di dalamnya. Serta merta aku tahu yang itu adalah koneknya. Aku suruh dia buka zip dan keluarkan koneknya, tapi dia menolak kerana segan.


“Tadi Amir telah lihat kakak punya, sekarang giliran kakak tengok Amir pula.”


“Malulah kak.”


“Tadi kakak tak malupun bila Amir tengok kakak punya.”


Dia pun dengan perlahan membuka zip seluarnya. Aku teramat terkejut bila melihat konek Amir yang telah tegang. Ukurannya agak besar padahal umurnya baru 12 tahun. Sekali pandang ukurannya hampir menyamai konek boyfriendku. Dan bertambah terkejutku bila bentuknya berlainan dengan konek kekasihku. Rupa-rupanya Amir belum bersunat. Kulit kulup masih menutup bahagian kepalanya. Aku gentel-gentel koneknya menggunakan jariku. boleh tahan hebatnya ketegangan konek Amir.


“Kenapa Amir belum bersunat?”


“Amir takut sakit.”


“Budak lelaki sebesar Amir sepatutnya dah berkhatan. Tengok burung Amir dah besar ni.”


“Kalau tak bersunat tak boleh ke kak?”


“Kita orang Islam kena bersunat supaya burung sentiasa bersih.”


“Abah pun tak bersunat kak.”


“Mana Amir tahu?” Aku bertanya kehairanan.


“Amir pernah tengok waktu abah mandi.”


Sekarang baru aku tersedar yang Abang Salim adalah seorang mualaf cina. Dia memeluk islam sewaktu berkahwin dengan Kak Norehan. Kerana kulitnya tidaklah putih seperti cina lainnya maka aku terlupa yang Abang Salim berketurunan cina. Apalagi bahasa melayunya sungguh fasih hingga aku tak sedar akan keturunannya.


Sementara aku main-mainkan jariku di konek Amir, tangan Amir tak henti-henti meraba buah dadaku. Sama seperti boyfrindku pada kali pertama dia memegang dadaku. Jadi, aku biarkan sahaja.


“Amir pernah melancap?” Aku bertanya.


“Melancap tu apa kak?” Amir kembali menyoalku.


Aku sendiri tidak tahu bagaimana untuk melancap konek yang berkulup. Kalau boyfriendku, aku tahu yang kelemahannya ialah di kepala koneknya yang seperti kudup cendawan itu. Tapi konek budak ini tak ada kepala. Hanya beberapa kedut kulit lebih di hujung koneknya. Aku cuba memegang dan meramas batangnya yang agak besar. Aku lurut dan gerakkan tanganku ke bahagian pangkal koneknya dan tiba-tiba kepala warna merah terdedah. Rupanya kudup cendawan itu bersembunyi dalam kulit kulup. Besar juga kepala merah yang bersinar itu.


Aku terus menggentel dan melancap batang Amir. Kepalanya yang merah itu sebentar kelihatan sebentar tertutup. Berkali-kali aku lakukan hingga terdengar suara Amir menyuruh aku berhenti kerana dia rasa seperti hendak kencing.


“Kak, saya rasa nak kencing.” Terdengar suara Amir.


Aku tahu apa yang akan berlaku. Itu menandakan Amir juga sudah hampir klimaks. Aku katakan padanya yang dia tidak perlu risau dan perasaan itu ialah normal. Aku teruskan lancapan dan akhirnya terpancut dengan lajunya cairan pekat warna putih membasahi sofa. Amir menggigil seperti orang demam kura sewaktu dia melepaskan beberapa das pancutan. Beberapa saat kemudian konekya mengecil dan melembik di tanganku. Amir terduduk di sofa keletihan.


Aku kemudiannya menyuruh Amir pulang setelah melihat jam di dinding. Ternyata kali inilah paling lama Amir berada di rumahku. Aku puas dan aku rasa Amir juga puas selepas dia memancutkan maninya itu.


Keesokkannya Amir datang lagi seperti biasa. Amir kelihatan ceria dan tidak malu-malu lagi. Kali ini dia merengek-rengek meminta dialakukan seperti semalam. Aku sudah tentulah jual mahal. Tapi lama kelamaan aku beri juga. Aku berbogel dan dia akan buat apa sahaja yang dia nak. Sementara itu aku akan baca novel atau menonton tv sementara Amir menjilat dan mengisap cipapku. Bila aku klimaks dan puas maka sebagai balasan aku melancap batang Amir hingga dia terpancut keenakan.


Hampir setiap minggu buah dadaku akan digomol Amir. Aku sudah terbiasa dengan keadaan itu. Sehinggalah pada satu hari aku ingin mencuba batang muda ini. Kepalanya yang berwarna merah bila kulupnya ditarik merangsang nafsuku. Aku ingin mencuba kepala merah ini. Aku mula melancapkan konek Amir dengan mulutku pula. Aku hisap dan nyonyot batang Amir hingga dia memancutkan maninya dalam mulutku. Aku telan cairan hangat yang berlendir tersebut.


Pada hari lainnya pula aku terasa ingin menikmati lebih jauh batang Amir yang sentiasa keras. Selepas cipapku basah dihisap dan dijilat oleh Amir maka kuarahkan Amir agar berbaring di atas permaidani di ruang tamu. Sekujur tubuh remaja tersebut terbaring di lantai. Konek Amir terpacak keras seperti tiang bendera. Aku mengambil inisiatif kerana Amir belum berpengalaman.


Kuurut-urut konek keras. Kuamabil kondom di dalam laci meja untuk disarungkan ke konek keras. Kondom ini dibawa oleh kekasihku tapi kami belum sempat mencubanya. Kukoyak bungkusnya dan terbuka kondom berbentuk duit siling berbingkai. Kondom saiz M berminyak dan mempunyai muncung kupegang. Aku tak mahu mengandung. Kutahu konek tak berkhatan lebih sensitif daripada konek berkhatan. Mereka akan cepat pancut kerana terlebih geli. Jadi bagi melayan Amir yang masih mentah, aku melurut kulupnya supaya menutup kembali kepala licin. Sekarang hampir seluruh kepala konek tertutup semula. Dengan cara itu mengurangkan sedikit kegelian pada kepala konek.


Sekarang kusarungkan kondom ke batang keras. Kondom membungkus batang keras dengan kulup tetap utuh menutup kepala konek. Kondom saiz M hanya menutup seluruh konek Amir hingga ke pangkal. Bahagian hujung kondom terjulur seperti puting tetek.


Badan Amir aku kangkangi. Mukaku menghadap Amir. Tetekku yang pejal tergantung kemas di dadaku. Amir geram melihat tetek berkembarku yang sedang mekar. Aku menurunkan badanku pelan-pelan. Muara cipap merah basah merapati batang coklat muda keras terpacak terbungkus getah nipis. Batang Amir menunggu penuh sabar. Bibir halus cipapku mengelus-elus lembut kepala licin berkilat. Muara yang telah lembab mengucup lembut kepala licin hitam berkilat berbungkus getah nipis.


Amir melihat bibir merah basah mula menelan batangnya. Punggungku makin rendah hingga seluruh kepala zakar Amir berada dalam lubang hangat. Cipapku mengemut pelan. Aku turunkan lagi pantatku. Seluruh batang keras Amir terbenam ke gua keramatku. Terasa sedikit sakit sewaktu kepala konek Amir menerobos selaput daraku. Aku cuba bertahan hingga kemudiannya rasa sakit berganti sedap.


Tetekku dipegang dan diramas lembut. Kedua-dua tangan Amir bekerja keras. Tangan lembut budak kacukan cina-melayu membelai tetek pejal berkulit halus kepunyaanku. Aku rasa keenakan bila tetekku diramas.


Punggungku kugerak naik turun dengan laju. Ku perlahankan gerakan bila terlihat Amir akan pancut. Kucuba kawal agar Amir tidak terasa amat geli. Kutahu kulit kulupnya mengurangkan sedikit kepekaannya. Aku ingin menikmati keenakan selama yang boleh. Batang besar Amir penuh padat mengisi rongga sempitku. Aku mengemut makin laju.


Selepas 10 minit Amir tak tertahan, badannya bertambah kejang, maninya berkumpul dihujung konek, pancutan tak terkawal lagi. Amir melepaskan pancutan dalam cipapku yang lembab, tapi maninya terkumpul di hujung belon getah yang dipakainya. Enam das dtembaknya.


Tiba-tiba aku menjerit keras, “Ahh…. Ohhh….Arghhh… enak Amir, enak”. Cairan panas menyirami kepala konek Amir. Aku mengalami orgasme kali kedua. Lututku terasa lemah. Kepala konek basah kuyup disirami air nikmat.


Aku benar-benar puas. Aku terkulai lemas di dada budak berusia 12 tahun. Selepas tenagaku pulih, aku bangun. Konek coklat muda terkulai lemas di paha. Kondom yang berisi cairan putih pekat kucabut.


Hari-hari berikutnya Amir telah sentiasa mengganti kekasihku memenuhi keperluan nafsuku. Aku benar-benar puas. Konek remaja yang masih berkulup itu terasa nikmat juga. Sejak itu aku tak pernah lagi bertanya bilakah Amir akan bersunat

Tuesday, 2 February 2016

WIFE HELPS HUBBY'S FRIEND

One day at work Jake, my black friend and I were 
talking. The subject got around to sex. He had divorced 
some six months before after 20 years of marriage. He 
said he had always fantasized about having sex with a 
white woman something he had never done however he had 
always wanted to do it. I asked him for some attributes 
of the white woman he had dreamed about.

He said a tall one with a nice rear end and brown hair 
and eyes, and about his age.

"Well, something like my wife," I asked. "She is 5' 9" 
and has brown hair and eyes, nice rear end and about 140 
lbs." 

"Yea, I've seen your wife and she is a hot looker. 
Something like that would do me really good." 

I started imagining my wife with Jake and wondered if 
she would enjoy his hard black cock going deep inside 
her white love canal. Jake is about 6 ft, very dark 
skinned, nice build and good shape.

"Jake I will look around and see if I can find you a 
white woman to run your black snake into."

"Hey man! That's great! You are a real friend. I'm ready 
anytime. I am really getting horny since my divorce."

That night my wife Linda and I were having sex and I 
paused and kissed her and said, "Honey have you ever 
thought of having sex with a black man?"

"Uuuuughh, Well of course I have. Most women have those 
thoughts according to what I have read."

She gave me a few bumps and said, "It sounds hot. Why 
did you ask?"

"Honey you know Jake, my black friend at work. He told 
me today that he always wanted to have a white woman and 
as he described what he liked in a white woman his 
description fit you perfectly. It made me wonder if you 
had ever thought of it."

"Are you suggesting that I have sex with Jake? What 
makes you think he would want me?"

"Oh I was just thinking. Oh I think he would like to get 
his black pole in your sweet loving womanhood."

"Today when we were talking, I told Jake that he 
described you very well when he was talking about having 
a white woman and I noticed that he got a big bulge in 
the front of his pants when I said that. He also said 
you were a hot woman."

Linda said, "Are you suggesting that I take care of 
Jake's desires?"

"Well, I actually was just telling you what happened 
today."

I could now feel a surge of juices start flowing and 
Linda was squirming against my manhood, moving her hips 
around some as we talked. I knew then that the thoughts 
of having sex with Jake was making her have some very 
erotic thoughts and was making her very horny.

I said to Linda, "I believe the thought of having sex 
with Jake is making you hot as hell. Is It?"

"Damn you," Linda replied. "You know it is getting me 
hotter and I think you want me to do it with Jake or you 
would have never brought the subject up. You want me to 
do Jake! Don't You?"

"Honey, Jake is my friend and I think he would like it 
very much if you showed him what a hot bitch you are in 
bed. I have no problem with it if you want to do it."

"If Jake wants me, I will bust his black balls good. I 
will make him feel so good he will want more of me." She 
laughed and said, "Can you handle that?"

"I guess so as long as you save some of you hot ass for 
me."

I could hardly wait for Monday to come and I would talk 
to Jake again. Monday arrived and at the morning break, 
I said to Jake, "Are you ready for some hot sex with a 
white woman?"

"Damn right I am. I am ready for some ball slapping sex. 
Do you have something lined up for me?"

"Yes I do but you may be surprised as to who it is. When 
I tell you who it is, if you don't want to it is OK."

Tell me! I'm ready and willing to give some white woman 
a good dicking with my hard black snake."

"Jake, I was telling my wife about your desires and she 
became very interested and wants to help you out. You 
don't have to do it. She just offered and I agreed as 
you are my friend."

"WOW, Steve, I would love to have Linda. She is one hot 
woman. Any man would be flattered to have her." 

I could see that Jake had a raging hard on in his pants. 
"OK, Jake Saturday night is it. She will be ready. Just 
come to our house at 9 PM and I will leave and go to a 
movie or something and let you two have some privacy."

"Oh Steve you do not know how much I appreciate this and 
I am can hardly wait to get up between her white legs 
and give her some of my black baby juice.

Saturday came and Linda dressed in black lacy panties 
and half bra, wrapping it all up in a red sheer shorty-
gown, and topped with a white sheer house robe. She was 
anxious and ready long before 9 PM. I kissed her and 
wished her a good time and left the house. I was driving 
around some when the thought came to me to spy on the 
two having sex.

I went back home and stopped down the street and walked 
to the house. I entered the house through the garage 
door and hid in the kitchen listening to the two of them 
in the living room. Linda was giggling and talking as 
Jake played his usual charming self, telling her what a 
hot bod she had and how much he was looking forward to 
being her lover for the night. She said, "Let's go to 
the bedroom and see what we have for each other."

They went into the bedroom and closed the door. I moved 
to the door to listen. I was wishing I had a camera or 
something to see them. This was going to be good I 
thought.

I heard Linda say, "Oh my, what a beautiful black pole. 
Oh my how hard it feels. You must really want me to be 
so hard. Oh Jake I want you. I want to make you my black 
stud."

Jake replied, "I'm so hot for you baby, I want to make 
you my Momma. I want to empty my black ball in you, that 
white pussy is going to know I am in there and making it 
feel sooo gooood."

"I know sugar, I'm already so wet in anticipation of you 
shoving that black snake in my white snake hole," as she 
giggled and giggled.

There was a long silence which I assumed they were 
licking it up some, then Linda said, "You fucking black 
lover, your black cock is making me so hot. My honey pot 
is flowing with wetness, fuck me good daddy."

I heard Jake say, "You hot bitch you are mine now, I'm 
going to fill you with my black baby seed."

Then all I could hear was his balls slapping my wife and 
she was moaning and screaming, "YES, FUCK MEEEE DADDY! 
I'm all yours. Cum in me. I want your black seed so 
bad."

This went on like this for about an hour then no noise 
and things were silent. 

I went back to my car and drove around some and stayed 
gone about an hour then returned home and entered the 
house. I didn't hear anything so I opened the bedroom 
door and laying in be side by side were the two spent 
lovers. I could see cum seeping out of Linda and Jakes 
black snake was limp as a noodle. I left and went to bed 
in another bedroom to wait for the morning...

This is what my wife and black friend did. They both 
loved the hot sex.

Monday, 1 February 2016

TUKANG URUT

Namaku Dol. Umurku 32 tahun tapi belum nikah lagi. Kahwin dah banyak kali. Aku adalah seorang tukang urut professional. Tapi aku lebih suka urut perempuan daripada urut lelaki.

Aku dah lima tahun mengurut perempuan. Dah banyak perempuan yang kuurut tidak kira anak dara, janda dan bini orang. Paling muda umur 25 tahun dan paling tua umur 60 tahun.

Dahulu aku caj RM100 untuk urutan satu jam. Lepas tu aku tidak caj bila kuurut bini orang kerana kutahu biasa yang datang mengurut tu mahu kepuasan sex. Maka aku beri urutan percuma kepada bini orang. Kepada anak dara biasanya aku caj. Begitu juga kepada janda.

Bukan semua orang aku urut sensual. Ikut pilihan pelanggan. Ada yang mahu urutan biasa dan ada yang mahu urutan sensual. Aku mahu cerita pengalamanku mengurut dengan bini orang. Yang peliknya yang menghubungi aku melalui Facebookku Dol Urut ialah suaminya sendiri.

Suaminya Makmur yang hubungiku dalam mesej Facebookku. Aku tanya bini abang tak duduk sekali ke. Makmur jawab duduk sekali.

Dia pun cerita bahawa isterinya Mahani kurang minat dengan sex sejak akhir akhir ini. Bininya baru usia 50 tahun dan belum monopos. Oleh itu Makmur suruh aku urut bininya secara urutan sensual untuk pulihkan kembali nafsu suaminya.

Hari yang dijanji pun tiba. Makmur menyewa 3 jam sebuah hotel bajet di Pandan Indah berhampiran rumahku. Dia mahu bawa bininya berurut di rumahku tetapi aku lebih suka urut di hotel. Maka Makmur pun sewa hotel untuk tiga jam RM50.

"Ini Mahani bini saya," kata Makmur memperkenalkan bininya kepadaku. Boleh tahan, kataku dalam hati. Walaupun bininya sudah berusia 50 tahun tetapi nampak macam 40an.

memakai baju kemeja dan seluar panjang, Mahani nampak bergaya juga. Macam Datin.

"Buka baju dan seluar kak. Ambil tuala ini," kataku kepada Mahani.

"U urut berapa lama Dol?" tanya Makmur.

"1 jam," jawabku.

"Okay u urutlah bini I. I nak pergi jumpa kawan di Pandan Jaya. Abis urut u call i," kata Makmur lalu meninggalkan kami berdua. Inilah kali pertama aku urut bini orang dihantar suaminya. Biasanya bini orang yang datang berurut denganku datang bersembunyi sembunyi tanpa pengetahuan suami.

Seperti yang kukata ku seronok urut bini orang kerana memang terjamin dapat main. Bini orang yang datang jumpaku semuanya nak main. Dengan anak dara yang belum biasa dapat sex, memang sukar nak main. Manakala bagi janda pula, ada yang nak main dan ada juga yang tak nak main.

Mahani pakai tuala yang kuberi dan dia tidak tanggalkan bra dan seluar dalammnya. Aku suruh dia berbaring di atas katil dalam bilik hotel itu. Aku pun mulakan urutan dari atas ke bawah ketika dia meniarap.

"berapa umur kak?" tanyaku
"50 tahun" jawab Mahani.
"Kak nampak macam umur 40an," jawabku
"Ya ke?" katanya sambil ketawa.

Bila dia sudah dapat ketawa denganku, maknanya mudahlah aku urutnya. kalau pelanggan tidak peramah aku rasa nak urutnya pun tak ada mood. Bila Mahani berbual mesra macam ini aku rasa selesa mengurut tubuh
nya.


Hampir 15 minit kuurut dari atas ke bawah kakinya sebelah kiri dan kanan. Aku suruh dia buang bra, dia pun ikut kerana aku nak urut belakangnya dengan lebih menyeluruh tanpa bra. Selepas itu aku suruh dia buang seluar dalamnya kerana ku nak urut punggungnya.

Selepas itu aku suruh dia meneletang. Besar juga buah dadanya dan aku urut kedua-dua buah dadanya dengan penuh nafsu sambil aku mengurut putingnya. Serta merta putingnya tegang dan aku urut ke bawah sehinggalah ke kakinya kiri dan kanan sambil sekali sekala mengurut cipapnya.

Kulihat Mahani sudah syok bila kuulang berkali kali urut dari atas ke bawah sambil menyentuh cipapnya. Kudengar suara halus Mahani menahan kesedapan. Dia memejam matanya.

15 minit kemudian aku jilat cipapnya. Mahani yang kesedapan tidak marah bila lidahku meneroka lubang cipapnya. Air mazi semakin banyak keluar dan makin kuat terdengar suara mengerang Mahani.

Aku naik ke atas tubuh  Mahani sambil menghisap teteknya kiri dan kanan bergilir-gilir. Mahani mengeliat kesedapan. Aku cium tengkuknya dan aku cium bibirnya dan kami berkuluman lidah.

Aku suruh mahani menghisap batangku yang sudah tegang. Dia pun terus hisap sambil berkata keras dan besar.

Lama juga dia mengulum batangku dan akhirnya aku baraingkan Mahani dan ,masukkan batangku ke dalam cipapnya. terasa sempit cipapnya walaupun dia sudah ada anak lima orang.

Aku sorong tarik batangku dalam lubang cipapnya dan Mahani suruh aku duduk di bawah kerana dia nak duduk di atasku.

maka dia henjut di atasku dan dia pun keluar air. Aku yang belum keluar air suruh dia menunggeng dan dapat aku mainnya secara doggy sehingga aku pancutkan air maniku dalam lubang cipapnya.

Sungguh seronok Mahani dapat main denganku. Dia kata bukannya dia sudah tidak ada nafsu tetapi dia malas main kerana batang suaminya lembik akibat penyakit kencing manis. Dia kata nak main dengan suaminya tak syok pasal batang lembik nak masuk pun seksa. Sebab itu bila suaminya ajak main dia selalu menolaknya.

Aku suruh Mahani pergi mandi selepas kami main dan lepas mandi aku call Makmur suruh datang ambil bininya. Mahani yang sudah mandi itu nampak ceria mukanya kerana dah lama air pukinya tak keluar. Sejak itu setiap minggu Mahani datang berurut denganku dihantar suaminya. kalau suaminya tak ada, aku pergi ambilnya di rumahnya dan kami menyewa hotel yang berdekatan rumahnya.

Sejak itu Mahani seolah olah menjadi isteriku dan aku bermadu dengan suaminya. Suaminya yang tahu kelemahannya amat sporting bila aku callnya nak temuinya bininya. Itulah pengalamanku mengurut bini orang yang mendapat restu daripada suaminya.




Sunday, 31 January 2016

RATING BAGI BULAN JANUARI 2016

Mulai tahun 2016, blog ini dibuat dalam dua bahasa tetapi posting dalam bahasa Inggeris belum mendapat pembaca yang ramai. 10 posting bagi bulan Januari dibolot oleh semua cerita dalam bahasa Malaysia.

Posting tertinggi menerima pembaca seramai 163 orang pada 7 Januari iaitu Bersetubuh dengan cikgu bersuami. 10 posting tertinggi bagi bulan januari 2016 ialah:-

1. Bersetubuh dengan cikgu bersuami (7 januari)
2.Isteriku (6 januari)
3.Isteri jiran (14 januari)
4.Berkongsi dengan jiran (13 januari)
5.Haruan makan anak (12 januari)
6.Mak Ngah gersang (3 januari)
7.Kalau dah terpaksa (8 januari)
8. Sekretari kurang ajar (9 januari)
9.Ramesh si driver (18 januari)
10. Auntie Liza (11 januari)

Monday, 18 January 2016

RAMESH SI DRIVER

Habis periksa SPM aku berkerja di kilang. Aku dan lima lagi kawan tinggal di sebuah rumah yang disewa oleh majikan. Setiap hari aku dan kawan-kawan dijemput ke tempat kerja dengan van yang dipandu oleh seorang lelaki india. Lelaki india yang berumur dalam lingkungan 27 tahun itu namanya Ramesh. Petang hari kami dijemput semula oleh Ramesh untuk dihantar pulang.
Satu hari kawan-kawanku buat OT. Aku yang kurang sihat pulang seorang diri bersama Ramesh. Dalam perjalanan Ramesh mengajakku minum di sebuah gerai. Sementara menunggu minuman disediakan, aku ke belakang ke bilik air untuk kencing. Selepas selesai semuanya aku kembali ke hadapan gerai dan di sana telah tersedia dua cawan minuman. Satu untuk Ramesh dan satu untukku. Selepas selesai minum aku dan Ramesh kembali ke van untuk pulang. Begitu sahaja masuk ke dalam van aku terasa badanku hangat. Badanku terasa menggigil dan nafsuku tiba-tiba memuncak. Kucuba sembunyi perasaanku tapi kulihat Ramesh sentiasa saja mengerling ke arahku. Ghairahku tak terkawal. Kemaluanku mengemut dengan laju. Terasa rongga cipapku seperti digarugaru. Cipapku bergetar seperti ingin menyedut sesuatu. Aku merapatkan kedua pahaku sambil menahan nafas. Aku menjadi gelisah. Ramesh tersenyum melihat gelagatku. Seperti ditarik-tarik tanganku memegang paha Ramesh. Ramesh membiar saja kelakuanku. Aku waktu itu seperti tiada malu lagi. Tanganku secara spontan menggosok-gosok ke celah kangkang Ramesh. Ramesh melajukan van sambil dengan senyum lebar. “Cepat Ramesh aku tak tahan ni,” tiba-tiba saja suara keluar dari mulutku tanpa berfikir. Ramesh ketawa riang. Van dipecut laju menuju rumah sewaku. Sesampai di rumah aku meluru ke dalam. Ramesh kulihat berjalan masuk selepas mengunci vannya. Begitu saja Ramesh sampai ke ruang tamu aku menerpa ke arahnya. Aku memeluk Ramesh dan mencium seluruh badannya. Aku membuka butang bajunya dan dadanya yang berbulu lebat aku cium sepuas-puasnya. Nafsu aku waktu itu tak terkawal lagi. Aku rasa seperti ada sesuatu yang mengawal perasaanku. Aku tak mampu berfikir lagi. Perasaanku seperti dirasuk. Selepas puas mencium dan menjilat badan Ramesh aku membuka tali pinggangnya lantas menarik seluar yang dipakainya. Ramesh membantu aku melondehkan seluar dalamnya sekali. Terpacak di hadapanku kemaluan Ramesh yang besar dan panjang lagi hitam legam. Aku meramas dan mengurutngurut batang besar itu. Walaupun hitam legam aku lihat nampak cantik sahaja. Sungguh gagah batang Ramesh. Kepalanya bulat dan mengkilat. Aku betul-betul tak dapat mengawal diriku. Batang balak Ramesh kugigit-gigit. Batang besar dan panjang itu aku cium sepuas-puasnya. Telurnya yang tergantung berkedut-kedut itu aku cium dengan rakus. Segala bau yang ada disitu membuatku lebih terangsang. Kepala licin hitam berkilat itu aku cium penuh nafsu. Aku tolak kulit kulup ke belakang. Takok yang berlekuk itu aku cium sepuaspuasnya. Batang panjang dan hitam itu aku jilat dan aku kulum. Bila aku hisap kuat-kuat, kulit kulup kembali menutup kepala licin. Kulit kulup aku tolak kembali ke belakang ke pangkal. Kepala hitam berkilat itu aku hisap sepuas-puasnya. Badan Ramesh aku rasa bergetar. Ramesh menahan kelazatan bila batangnya aku hisap puas-puas. Air licin dan masin keluar dari hujung kemaluan Ramesh. Aku telan cairan licin dan masin itu. Cipapku terus mengemut. Cairan panas banyak keluar membasahi bibir cipapku. Bibir cipapku seperti digaru-garu. Aku rasa tak tahan lagi. Lubang cipapku perlu diisi segera agar gatal-gatal yang kurasa boleh hilang. “fish me Ramesh. fish me,” aku bersuara penuh ghiarah. Aku bangun dan melucutkan satu persatu pakaian yang kupakai. Aku berdiri bogel di hadapan Ramesh yang juga bertelanjang bulat. Aku tarik tangan Ramesh ke bilikku. Aku tidur telentang di atas tilam. Aku kangkang luas-luas pahaku menunggu balak Ramesh memuas batinku.
“Cepat Ramesh, aku tak tahan ni,” rayuku penuh harap. Ramesh dengan konek terpacak menghampiriku. Aku tak sabar menunggu lagi. Ramesh merangkak ke arahku. Wajahnya mendekati pahaku. Tiba-tiba saja Ramesh merapatkan hidungnya ke lurah cipapku yang basah. Hidung Ramesh mengelus lembut kelentitku. Kelentitku yang besar dan panjang kerana aku tak bersunat waktu kecil amat digemari oleh Ramesh. Basah hidung Ramesh yang mancung dengan air nikmat yang banyak terbit dari rongga cipapku. Aku hanya mampu mengerang. Lama sekali Ramesh menghidu bau kemaluanku. Mungkin juga bau cipapku membangkitkan nafsunya. “Sedaplah bau burit awak. Burit Rajeswary girl friend aku tak sedap macam ni. Burit Lucy amoi cina tu bau bawang.” Tak lama lepas itu aku rasa lidah Ramesh membelai bibir kemaluanku. Lidahnya yang kasar merodok lubang cipapku. Aku tak tahan lagi. Aku mengerang kuat bila Ramesh menjilat dan megulum kelentitku yang besar panjang tu. Dikulum-kulum lama seskali. Aku seperti melayang di kayangan kerana terlampau sedap. Aku rasa cairan panas banyak mengalir keluar membasahi bibir cipap dan pahaku. “Cepat Ramesh, masukkan belali kau tu,” rayu aku tak tahan rasanya. Ramesh membetulkan balak hitamnya. Dilurut koneknya supaya kepala koneknya boleh masuk tanpa ditutupi kulup. Kepala yang dah terbuka licin mengkilat. Kulit kulupnya tersangkut di belakang takuk topi keledar. Aku menyodorkan cipapku ke atas. Kepala licin mula terbenam ke lubang nikmat. Kontras sekali konek dengan cipap. Yang satu hitam dan yang satu lagi putih kemerahan. Balak hitam pelan-pelan terbenam. Aku rasa rongga cipapku padat dimasuki balak hitam. Ramesh mula mengerakkan balaknya maju mundur. Aku rasa seperti di awang-awang. Sedikit demi sedikit Ramesh menekan balaknya hingga akhirnya balak panjang itu sepenuhnya berada dalam lubang sempitku. Aku terasa senak bila batang panjang menekan pangkal rahimku. Aku tak terkawal lagi. Nafsuku menggila. Sungguh nikmat geseran batang Ramesh ke dinding cipapku. Baru dua minit aku tak tertahan lagi, akhirnya ..arrrgah…….. aku mengerang kuat dan aku mencapai klimaks. Aku letih lesu. Sendi-sendiku terasa lemah. Ramesh masih bertahan. Gerakan koneknya maju mundur di dalam rongga cipapku dilakukan secara berirama. Sekejap laju sekejap perlahan. Kadang-kadng direndam saja dalam cipapku yang panas. Aku dipeluk kemas oleh Ramesh. Tetekku yang pejal dijilat dan dikulum. Tetekku dinyonyot kiri kanan. Kadang-kadang ketiakku yang licin dicium dan dijilat. Ketiakku kiri kanan dicium bergantiganti. Aku kegelian seperti ingin ketawa. Akibat teramat geli aku melonjak-lonjakkan badanku ke atas. Badanku merapat ke badan Ramesh yang berbulu itu.Lencun ketiakku basah dengan air liur Ramesh. Aku rasa teramat geli. Nafsuku bangkit semula. Aku tak mahu kalah. Habis bahu Ramesh aku gigit. Ramesh menggerakkan pinggulnya makin laju. Aku rasanya akan mencapai klimaks lagi. Sungguh nikmat terasa dicipapku. Dinding cipapku memegang erat batang balak panjang besar. Geli sungguh lubang cipapku. Air banyak keluar hingga melimpah membasahi cadar di bawah. Berbuih-buih dan berdecup-decup bunyi cipap dikerjakan balak Ramesh. Aku tak tahan lagi. Akhirnya aku mengalami orgasme untuk ke sekian kali. Melihat aku tak melawan lagi Ramesh mempercepat tindakannya. Badanku yang terkapar lesu dipeluknya. Bulu-bulu dadanya menggeletek tetekku yang masih pejal. Geli rasanya. Akhirnya Ramesh menekan koneknya dalam-dalam dan arghh… Ramesh memancutkan maninya dalam rongga cipapku. Mani Ramesh sungguh hangat menyiram pangkal rahimku. Ramesh rebah menghempap
badanku. Selepas beberapa minit Ramesh mencabut balaknya dari lubang cipapku. Dia terbaring lemah di sisiku. Balaknya yang mulai lesu dipenuhi lendir putih. Aku ramas-ramas balak berlendir tersebut. Licin macam belut aku rasa. Bila badanku agak segar sikit aku mengalih badanku ke arah paha Ramesh. Aku cium batang berlendir tersebut. Terbau air cinta di situ. Mani Ramesh yang masih menitik di hujung kepala licin aku jilat. Aku sedut hingga batang yang mula lembik itu bersih. Aku lurut-lurut batang lembik itu dengan bibirku. Aku rapatkan kedua bibirku ke batang hitam dan ku lurut-lurut. Akhirnya kulup kembali menutup kepala licin. Kulit kulup berkedut-kedut di hujung kepala konek. Kepala konek yang licin tak kelihatan lagi. Ramesh bangun meninggalkanku yang terkapar lesu penuh nikmat.. Aku tidur pulas hingga malam. Aku betul-betul puas. Kata kawan-kawanku aku terminum pil kuda kepunyaan Ramesh, kerana itu aku tak terkontrol birahiku. Biarlah.. aku puas